Gázérzékelők, gázjelző rendszerek

ABUS CO2WM110 AirSecure CO₂ érzékelő
 
ABUS CO2WM110 AirSecure CO₂ érzékelő

Az ABUS AirSecure megbízhatóan figyelmeztet a beltéri megnövekedett CO₂-koncentrációra, hőmérsékletre és páratartalomra. Az érzékelő élettartama tíz év. Az AirSecure felszerelhető a falra, valamint elhelyezhető komódokon, asztalokon vagy polcon is. A nagyméretű OLED kijelző mellett egy LED színjelző és egy akusztikus riasztó is beépítésre került.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
X-sorozatú szén-monoxid vészjelző család X-sorozatú füstérzékelő család SF340 szén-monoxid vészjelző
 
Honeywell Home lakossági vészjelzők
3 termék

Szén-monoxid vészjelző háztartási felhasználásra, amely az emberi szervezet CO-ra gyakorolt reakcióját szimulálva biztosít korai riasztást a szén-monoxid mérgezések elkerülésére. A készülék érzékeli és jelzi az akut, vagy krónikus tüneteket okozó CO koncentrációt. Szén-monoxid tökéletlen égés következtében kerülhet az épület belső légterébe például olaj, fa, gáz, szén, egyéb éghető anyag felhasználásával üzemelő tüzelőberendezés, motor működése során. A készülékeket jellemzően a veszélyforrás mellett, azzal azonos helyiségben kell elhelyezni, illetve olyan helyiségekben, ahol sokat tartózkodnak.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A gázérzékelők, gázjelző rendszerek feladata a tűz- és robbanásveszély, valamint egészségre ártalmas gázkoncentráció időbeni érzékelése és jelzése. A gőz vagy gáz halmazállapotú anyagok levegővel való keveredését, a termikus bomlás vagy égés során keletkező gázokat, a robbanásveszélyes ködöt, illetve a tökéletlen égésnél felszabaduló szénmonoxid (CO) okozta robbanásveszélyes környezetet észlelik. Ekkor az érzékelőkből és érzékelő központból álló gázérzékelő rendszerek az alsó robbanási határérték (ARH) bizonyos értékeinél előjelzést, illetve vészjelzést adnak. Az emberre és környezetre mérgező hatású toxikus gázok érzékelésekor a készülékek az egészségügyi határérték elérésénél kezdik meg a vészjelzést. A gázjelző rendszerek leggyakoribb elhelyezése a kazánházakban és gázkazánok közelében, garázsokban, parkolóházakban, pincékben jellemző, valamint üzemekben és egyéb veszélyeztetett technológiák közelében is megtalálhatók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...