proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Symaro QPA10.. és QPM11.. belépő szintű légminőség érzékelők a Siemens-től


2018. január 30.

Alkalmazhatók szellőző és légkondicionáló rendszerekben a komfort emelésére és az energiatakarékosság javítására

Napjainkban egyre fontosabbá válik a légminőség figyelése és a levegő elhasználódottsági foka alapján történő szellőztetés vezérlés. Ez nem csak az egészségvédelem, hanem az energiahatékonyság miatt is egyre nagyobb jelentőséggel bír. A beltéri helyiségek levegőjének CO2 tartalma/koncentrációja kiemelt jelentőségű, mely fokozott figyelmet és pontos, megbízható mérést igényel. Sajnos a CO2 szint mérése viszonylag drágább műszaki megoldás, mint a sok helyütt alternatívaként megvalósított VOC (kevert gáz koncentráció) mérése. A termékfejlesztések eredményeként mostantól elérhetőek a Siemens új QPA10.. sorozatú helyiségbe szerelhető, valamint QPM11.. sorozatú légcsatornába szerelhető CO2 érzékelői, melyek kitűnő árukkal új lehetőségeket kínálnak a CO2 alapján történő szabályozási megoldásokhoz.

Siemens Symaro QPA10.. és QPM11.. légminőség érzékelők

Az új Siemens légminőség érzékelők termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Kulcsszavak:  Siemens  Symaro  légminőség  érzékelő  co2  érzékelő  légminőség  levegő  minőség  hőmérséklet  érzékelő  CO2  koncentráció