Füstjelző, tűzjelző és oltásvezérlő rendszerek

Siemens Cerberus PRO termékcsalád Siemens DF1101A-EX lángérzékelő Cerberus FIT FC360 tűzjelző központ Siemens OOH740-A9-Ex Multi-szenzoros érzékelő
 
Siemens tűzjelző rendszerek és érzékelők
11 termék

Cerberus PRO termékcsalád, FDA221 és FDA241 füst- és tűzérzékelők, robbanásbiztos füst- és tűzérzékelők.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Polon 6000 tűzjelző rendszer
 
Polon 6000 tűzjelző rendszer

A címezhető, interaktív POLON 6000 tűzjelző rendszer a legújabb technológiákkal rendelkezik, amely rendkívül gyors érzékelésre, riasztás jelzésre, a detektált korai állapotú tűz pontos helyének meghatározására, a szükséges vezérlések megbízható és gyors elvégzésére, a tűzjelzés átjelzésének továbbítására, valamint a felügyeleti személyzet részére megfelelő és hatékony információ megjelenítésére lett tervezve. Alkalmazható közepes, nagyméretű, különösen komplex struktúrájú épületek – intelligens épületek – védelmére, így kiválóan megfelel nagyszámú tűzjelző eszközök, érzékelők felügyeletére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Connected Life Safety Services (CLSS) platform tűzjelző rendszerek távoli eléréséhez
 
Connected Life Safety Services (CLSS) platform tűzjelző rendszerek távoli eléréséhez

A Connected Life Safety Services platform lehetőséget kínál az ügyfeleknek arra, hogy megtekinthessék a tűzvédelmi rendszereket és csatlakozzanak hozzájuk bármilyen mobileszközről, bárhonnan és bármikor. A Honeywell Forge platformra épített eszközök javítani tudják a biztonságot, az üzemeltetési hatékonyságot és a megfelelőséget a tűzérzékelő és riasztórendszerek üzembe helyezésének és karbantartásának optimalizálásával.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A füstjelző, tűzjelző és oltásvezérlő rendszerek a tűz érzékelését, a kézi jelzésadást, a hangjelzést és fényjelzést, a jelfogadást, adatfeldolgozást és az oltás vezérlését végző gyengeáramú berendezésekből állnak, melyek célja az életvédelem és értékvédelem. A tűzjelző központok feladata a rendszerek energiaellátása, az érzékelők jeleinek fogadása, feldolgozása és továbbítása, valamint a tűzvédelmi berendezések vezérlése. Az automatikus érzékelők - mint a hőérzékelők, ionizációs és optikai füstérzékelők, lángérzékelők és multiszenzoros érzékelők -, a tűz megjelenésekor fellépő tűzjellemzőket érzékelik. Az érzékelők küszöbérték vagy mérési különbség alapján kezdeményezhetik a riasztást. A manuális riasztásra alkalmas kézi jelzésadók közvetlen vagy közvetett működtetésűek lehetnek. A szirénák, fényjelzők, grafikus megjelenítők és másodkijelzők vészhelyzet esetén a riasztási jelzéseket közvetítik. A füstjelző, tűzjelző és oltásvezérlő rendszerek hagyományos vagy analóg címezhető rendszerek lehetnek. A manapság még nagyobb belső terekben, kisebb épületekben alkalmazható hagyományos rendszerben a beállított határérték felett riasztó érzékelő beazonosítása csak helyszíni bejárással lehetséges. A hagyományos, címezhető tűzjelző rendszer esetében a tűzzóna és minden érzékelő a központ által azonosított, címzett. Ezzel a riasztás pontos helye azonnal tudható. A legfejlettebb technológiákat képviselő analóg címezhető rendszer egy intelligens tűzjelző rendszer, melyben minden érzékelő címzett és folyamatos kapcsolatban áll a központtal. Az ilyen rendszerben a jelzési szintek érzékelőnként állíthatók be, a téves riasztások kiszűrhetők, differenciált hibaüzenetek vannak és különböző típusú adatfeldolgozás lehetséges.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...