Füstjelző, tűzjelző és oltásvezérlő központok

Integral IP MXE többzónás oltásvezérlő központ Integral IP CXE egyzónás oltásvezérlő központ Külső kezelő- és kijelzőmezők oltásvezérlő központokhoz
 
Schrack Seconet oltásvezérlő központok
3 termék

Megbízható oltásvezérlő központok egy- vagy többzónás oltásvezérlő rendszerekhez. Az Integral oltásvezérlő központok alkalmasak különböző automatikus tűzoltórendszerekhez, mint CO² oltóberendezések vagy argonnal oltó berendezések. A felhasználóbarát kezelőfelület folyamatosan fejlődik.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
siemens XC1001-A tűzjelző és oltásvezérlő központ (standard kivitel) siemens XC1005-A tűzjelző és oltásvezérlő központ (komfort kivitel) siemens XC1003-A tűzjelző és oltásvezérlő központ (19
 
Siemens oltásvezérlő központok
3 termék

Autonóm tűzjelző- és oltásvezérlő központok beépített gázzal oltó rendszerek vezérléséhez. A központ család alkalmas az egy zónás oltószektoroktól egészen 16 multi-szektoros oltó rendszerekig, akár 19" rack szekrénybe szerelten is. Beépített be- és kimeneteiknek köszönhetően illeszthetők a meglévő tűzjelző rendszerhez, valamint egyéb külső rendszerekhez is.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
UCS 6000 hő- és füstelvezető vezérlőközpont
 
UCS 6000 hő- és füstelvezető vezérlőközpont

Az UCS 6000 vezérlőközpont egy univerzális vezérlőközpont, mely tűzvédelmi eszközök aktiválására lett tervezve, mechanikus vagy gravitációs hő- és füstelvezetés működtetésére (tűz csappantyúk, füstelvezető csappantyúk stb.). Az UCS 6000 központ független, többzónás, univerzális hő- és füstelvezetés vezérlőként üzemel. Emellett címzett eszközként is működhet amennyiben POLON 6000 vagy POLON 4000 tűzjelző központ címzett hurokba kerül telepítésre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Integral IP MXF tűzjelző központok Integral IP CXF tűzjelző központok Integral IP BX tűzjelző központ
 
Integral IP tűzjelző központok
3 termék

A Schrack Seconet automatikus tűzjelző rendszerei a legkorszerűbb technológiát képviselik. Átlátható elrendezés és logikus műveletsorok biztosítják a szükséges áttekintést a nehéz helyzetekben. A tűzjelző központok mindenféle rendszermérethez, és minden kiépítéshez alkalmasak. Az összes eszköz kompatibilis egymással, ugyanazzal a szoftverrel és üzembe helyezési eszközökkel működik.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Intergal EvoxX tűzjelző központok
 
Intergal EvoxX tűzjelző központok

Az Integral EvoxX tűzjelző központ elvégzi a tűz megbízható észlelését, a tűzeseti vezérlések aktiválását, valamint az információ továbbítást az illetékes hatóságok felé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A füst- és tűzjelző és oltásvezérlő központok tűz esetén a riasztásban és a tűzvédelmi berendezések vezérlésben, illetve azok energiaellátásában játszanak szerepet. Fogadják a hozzájuk kapcsolt érzékelők jeleit, melyek alapján megállapítják, majd hallhatóan és láthatóan jelzik a tűzriasztási állapotot és a tűz helyét, valamint az esetleges elektromos meghibásodásokra is felhívják a figyelmet. A riasztást a hangjelző és fényjelző berendezések felé továbbítják. Az vezérlőegységet és késleltető egységet tartalmazó központok a tűzvédelmi berendezéseket irányítják, vagyis az oltóberendezéseket illetve a hőelvezetést és füstelvezetést végző berendezéseket kapcsolják. A tűzvédelmi vezérlő központok külső kezelőmezővel és kijelzővel, járulékos illesztőkártyákkal, programozható kivitelben, tűzriasztásra vonatkozó információk tárolására alkalmas beépített memóriával is készülnek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...