Védőcsövek, gégecsövek

Flexicon műanyag védőcsövek Flexicon fém védőcsövek
 
Flexicon flexibilis védőcsövek
2 termék

Fém és műanyag védőcsövek.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fintech alumínium szerelőcsövek Fintech alumínium kábelcsatornák
 
Electraplan alumínium szerelőcsövek, kábelcsatornák
2 termék

Az alumínium páncélcső és kábellétra előnyei: nem igényel gondozást, 100%-ig újrahasznosíthatók, tiszta és szép külső, nincs szikraképződés és nem éghető, nagy hő- és elektromos vezetővezető képesség jellemzi, nem mágneses, UV-ellenálló, nem mérgező, radioaktív kezelésnél nem veszít a keménységéből.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
OBO csőrendszerek
 
OBO csőrendszerek

Az OBO precíziós fém védőcsöveinek esetében a zavaró egyenetlenségeket közvetlenül a hegesztés után eltávolítják. Így a csövek belseje telljesen sima - a kábelek és vezetékek könnyedén átvezethetők rajta. Ez értékes időt takarít meg a szerelő számára.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schrack Technik védőcsövek
 
Schrack Technik védőcsövek

Merev és hajlékony védőcsövek tartozékokkal, M16-M63 átmérőkkel, falon kívüli és süllyesztett szereléshez. Előre vezetékezett változat is rendelhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A villamos vezetékek mechanikai védelmét hosszú élettartamú és vegyi hatásoknak ellenálló védőcsövek látják el. A kemény PVC anyagú, kör keresztmetszetű védőcsövek vastag és vékony falú kivitelben készülnek. A merevebb vastag falú védőcsövek falon kívül és falba süllyesztve is szerelhetők, födémbe és zsaluzatba fektethetők. A rugalmasabb vékony falú változatok főként süllyesztett szerelésnél alkalmazhatók. A gégecsövek kisebb mechanikai védelmet nyújtó, könnyen megmunkálható, hajlékony műanyag védőcsövek. Lángálló és tartós napsugárzásnak ellenálló kivitelben is gyártják. A durva mechanikai sérülések és a tűz ellen különböző falvastagságú acélcsövek, acél és alumínium páncélcsövek is alkalmazhatók. Védőcső tartozékok a könyökcsövek és karmantyúk, melyek a csövek toldását, irányváltását teszik lehetővé.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...