Benzinmotoros áramfejlesztők

MOSA 1,5-6 kVA benzinmotoros generátorok MOSA 6,5-11 kVA benzinmotoros generátorok MOSA 6-8 kVA benzinmotoros generátorok
 
MOSA benzinmotoros generátorok
3 termék

1 és 3 fázisú szinkron generátorok (1,5-6 kVA és 6,5-11 kVA teljesítmény tartományokban), 3 fázisú aszinkron generátorok (6-8 kVA teljesítmény tartományban)

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A benzinmotoros (Otto-motoros), benzinüzemű áramfejlesztőket, szükség-áramforrásokat jellemzően olyan kisebb teljesítmény tartományban alkalmazzák, ahol nem igény a folyamatos áramellátás. Ilyen például a nem nagy fogyasztók, kisgépek vagy alkalmi világítás villamos árammal történő táplálása. A kétütemű vagy négyütemű benzinmotor által meghajtott generátorok a tengelyükön közölt mechanikai munkát villamos energiává alakítják át. A benzinmotor - mint erőgép- által mozgatott forgórész és az egyfázisú vagy többfázisú tekercsrendszerrel ellátott állórészek az elektromágneses indukció révén váltakozó feszültség előállítására alkalmasak. A benzines aggregát, védőkerettel és zajcsillapított működéssel, hordozható kivitelben, illetve túlterhelés elleni védelemmel ellátva is megtalálható.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...