Vezetékcsatornák

DLPlus mini kábelcsatorna rendszer DLP ECO mini kábelcsatorna rendszer DLPlus padlószegély-csatorna rendszer DLP gyors rögzítésű mini kábelcsatornák
 
DLP minicsatornák, padlószegély-csatornák, taposócsatornák
5 termék

A DLP minicsatornák ideális és diszkrét megoldást nyújtanak a kábelvezetésre. A minicsatornák választékában több család is megtalálható, a szerelvényezéshez a Legrand DLPlus mini- és padlószegély-csatornák, kábelvezetéshez a Legrand ECO vagy Legrand disztribúciós csatornák.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Weidmüller kábelcsatornák
 
Weidmüller kábelcsatornák

A csavarodásmentes, stabil kábelcsatornák megkönnyítik a vezetékek biztonságos és átlátható elvezetését a vezérlőszekrényekben. Kiváló minőségű anyagból készülnek, és sima, sorjamentes széleik óvják a vezetékek külső burkolatát. A Weidmüller kábelcsatornák számos kivitelben kaphatók: metrikus és DIN méretben, standard PVC-ből vagy nagy teljesítményű, akár 120 °C-os hőmérsékletet is elviselő PPE-keverék műanyagból. Praktikus vezetékrögzítők segítenek felszerelés közben helyükön tartani az előre beszerelt vezetékeket, így még a függőlegesen vezetett kábelek is biztosan rögzülnek. Speciális, alap- vagy sarokcsatornával szerelt változatok is kaphatók különféle profilméretekben és rés- és bordaszélességgel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Unica System+ rugalmas taposócsatorna, fekete (INS61200)
 
Unica System+ kábelmenedzsment

Az Unica System+ asztali kábelkivezetők esztétikus megoldást kínálnak a kábelek asztalra való kivezetésére. Kétféle kivitelben érhetők el, 60 mm-es és 80 mm-es műanyag (fehér és fekete színben) illetve 60 mm-es és 80 mm-es fém kivitelű (alumínium színben). Az Unica System+ rugalmas taposócsatornák pedig esztétikus megoldást biztosítanak a kábelek padlón való elvezetésének. Ezek fekete és ezüst színben érhetők el.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OBO WDK műanyag vezetékcsatornák OBO LKM fém vezetékcsatorna-rendszerek OBO SKL padlószegély csatornák OBO SL padlószegély csatornák
 
OBO LFS vezetékelrendezési rendszerek
14 termék

Az OBO LFS vezeték elrendezési rendszereinek átfogó programja a műanyagból és acéllemezből készült vezeték-, parapet-, lábazatléc-, huzalozócsatornákat és a különböző típusú padlók alá telepíthető szerelési rendszereket öleli fel. A termékpalettát a gyorsan és egyszerűen alkalmazható rögzítéstechnikai elemek széles választéka teszi teljessé.

14 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schrack Technik vezetékcsatornák
 
Schrack Technik vezetékcsatornák

Merev PVC anyagú perforált kábelcsatornák különböző méretben, könnyen kitörhető, perforált oldalfogakkal, 2 m-es szállítási hosszal, valamint rugalmas vezetékcsatorna spirálok 3 féle méretben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BasorCanal CT kábelcsatornák
 
BasorCanal CT kábelcsatornák

A BasorCanal CT kábelcsatornák 40, 60, 80, 100 mm kábelcsatorna magasságban elérhetőek. A kábelcsatornák hossza 3 méter.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az erős- és gyengeáramú vezetékek falon kívüli szerelésének esztétikus megoldására szolgáló takaró és vezető elemek a vezetékcsatornák. Alkalmazásuk mellett szóló érvek a gyors és tiszta kiépíthetőség és átépíthetőség, a kábelekhez bármikor történő könnyű hozzáférés lehetősége, a gazdaságosság. Szükségessé válhat vezetékcsatornák használata ott, ahol a falban történő kábelvezetés nem kívánatos, nehézkes vagy előnytelen. Előszeretettel alkalmaznak vezetékcsatornás szerelést irodákban, kereskedelmi és ipari létesítményekben vagy olyan épületekben, ahol gyakran kell alkalmazkodni más-más bérlői igényekhez. Anyaguk kemény PVC, színük általában fehér. Mechanikai igénybevételeknek jól ellenállnak. A csatornák különböző keresztmetszeti mérettel egy, két és háromrekeszes kivitelben kaphatók. A vezetékek a csatornába funkciónként vagy áramerősség szerint kötegelve és külön rögzítve kerülnek beépítésre. A csatorna aljzatát a falhoz erősítik, majd a vezetékek behelyezése után a fedélelem rápattintásával biztosítható az esztétikus takarás. A villanyszerelési vezetékeken kívül, a vezetékcsatornák telekommunikációs vezetékek szereléséhez is kiválóan alkalmazhatók, akár kombinálva is. A vezetékek a csatornában csatorna elosztóléc segítségével szétoszthatók. Egyes gyártmányok esetében a sarkokhoz, elágazásokhoz, kötésekhez specifikus elemkínálat kapható, ilyenek például a különböző vastagságú csatornákhoz pozitív, negatív sarokelemek, összekötő elemek, végelzáró elemek, elágazó elemek, csatorna bevezető elemek, elágazó dobozok, kapcsolódobozok. Szerelésük gyors, tiszta, könnyen átépíthetők és bővíthetők. Kiegészítő elemes mechanikus rögzítésen kívül vannak öntapadós csatornák is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...