Rögzítősínek

HALFEN HTA sínek
 
HALFEN HTA sínek

A bebetonozott HALFEN-sínek minden szempontból megfelelő, könnyen szerelhető és beállítható rögzítésként használhatók.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
fischer FUS szerelősínrendszer
 
fischer FUS szerelősínrendszer

A fischer FUS szerelősínrendszer univerzálisan alkalmazható közepes súlyú rögzítésekhez tűzvédelmi követelményekkel vagy anélkül. A csövek, szellőzőcsövek és a kábeltálcák a szerelősínrendszerrel hatékonyan rögzíthetők. Az optimalizált csatlakozókkal ellátott moduláris rendszer és az átmenőszerelés megkönnyíti a telepítést, a csatlakozóelemek könnyen beilleszthetők az alapelemekbe és elforgathatók. A cinkkel galvanizált kivitel beltéren, míg a tűzihorganyzott és a korrózióálló acél variációk kültéren és erősen korrozív környezetben alkalmazhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
HALFEN HTU sínek
 
HALFEN HTU sínek

Az összekötőelemekben vagy támasztókban lévő bebetonozott HTU-sínek ideálisak a trapézlemezek rögzítésekhez önmetsző csavarokkal, önfúró csavarokkal vagy beállítócsavarokkal. A teherfelvétel kereszt és hosszanti irányban is lehetséges. Az acél trapézlemezek HALFEN HTU-sínekkel és önfúró csavarokkal betonhoz rögzítése mára az építési szakemberek körében standard megoldássá vált.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
MÜPRO MPC-sínrendszer MÜPRO MPR sínrendszer MÜPRO szerelősín rendszer tartozékok
 
MÜPRO szerelősín rendszerek
3 termék

A MÜPRO által kifejlesztett szerelő-sínrendszer különböző profilméreteinek köszönhetően lehetővé teszi a csővezetékek vagy szellőző utak terhelésnek megfelelő rögzítését. A MÜPRO szerelősín-rendszerrel, a skálázott szerelőnyílásnak köszönhetően a csőbilincsek és illesztési elemek pontosan pozíciónálhatók, azonban mégis rugalmasan rögzíthetők. A szerelési alkatrészek kiterjedt tartozékválasztékának köszönhetően a sínek kiválóan alkalmasak komplex alátámasztó szerkezetek kialakításához, akár fix megfogásokról, akár állványzatokról, polcokról vagy komplex teherhordó szerkezetekről van szó.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
fischer Cast-in Channel rögzítő rendszer
 
fischer Cast-in Channel rögzítősín rendszer

A fischer Cast-in Channel rendszer hidegen alakított vagy melegen hengerelt sínekből áll, amelyekhez I-alakú vagy hengeres szárú horgonyok vannak hegesztve. A sínben található furatok elősegítik a sín rögzítését fa vagy egyéb más anyagú zsaluzathoz. A sín belsejében speciális töltőanyag található, amely megakadályozza a beton befolyását az öntési folyamat során. A beton öntése után a zsaluzat és a töltőanyag könnyen eltávolítható, és a speciálisan kialakított síncsavar alkalmazható a különféle rögzítendő elemekhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Rögzítősínek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...