Általános épületgépészeti és épületvillamossági szoftverek

GasNet gázhálózat méretező program
 
GasNet gázhálózat méretező program

A program belső gázellátó hálózatok hidraulikai méretezésére és a helyiségek légtérterhelés számítására szolgál. Kezel minden olyan elemet, amely a gázhálózat méretezési feladatában szerepel, így a szakaszok és fogyasztók mellett a fogyasztásmérőket és a nyomáscsökkentőket is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
WinWatt fűtéstechnikai programcsomag
 
WinWatt fűtéstechnikai programcsomag

A program egy moduláris felépítésű fűtéstechnikai tervező program, egyes változatai több-kevesebb modult tartalmazhatnak, az igényektől függően. A szerkezetek rétegfelépítéséhez egy rendezett, alapvetően feltöltött, de a felhasználó által is bővíthető anyag adatbázis nyújt segítséget.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
WaterNet vízhálózat méretező program
 
WaterNet vízhálózat méretező program

A program belső vízellátó hálózat hidraulikai méretezésére használható. Egy rendszeren belül, együtt dolgozható fel a hidegvíz, használati melegvíz és cirkulációs hálózat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CHM-BAU32 kéményméretező program
 
CHM-BAU32 kéményméretező program

A program egy vagy több tüzelőberendezés, egyedi vagy gyűjtőkéményes égéstermékelvezető rendszerének méretezésére szolgál. Műszaki tartalma az égéstermék elvezető rendszerek hő- és áramlástechnikai méretezési eljárását tartalmazó MSZ EN 13384-1 és MSZ EN 13384-2 szabványok figyelembevételével készült.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az épületgépészeti tervezés hatékony eszközei az épületgépészeti szoftverek, melyek a 2D és 3D rajzolás és modellezés mellett segítséget nyújthatnak méretezési, elemzési, konszignálási és dokumentálási feladatokban is. Az összes társtervező munkáját könnyítik azok a megoldások, ahol integrált tervezés valósítható meg. Az épületgépészeti, épületvillamossági és építész modulok egy programban való alkalmazása komplexé teszi a tervezést, az egyes rendszerek kompatibilisek egymással. A külön fóliákon kezelt információk ki-bekapcsolásával a tervek átláthatóbbak, könnyebben kezelhetők lesznek. Léteznek méretező programok például hidegvizes és melegvizes vízhálózat, lefolyócsövek hidraulikai méretezéséhez, tüzelőberendezések, hőleadó felületek, kémények méretezéséhez fűtési rendszerekben, valamint légterhelés számításhoz, szellőzési, klíma rendszerek méretezéséhez. Kiváló eszközök a ma megkívánt épületek energetikai tanúsítványainak elkészítésére is. Az általános épületgépészeti szoftverek termékfüggetlen szoftverfejlesztések, ami azt jelenti, hogy nem épületgépészeti termékgyártók segédletei saját termékeik betervezéséhez.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...