proidea.hu online termékinformációs katalógus

MÜPRO BIM/CAD-könyvtár


2018. október 08.

Az adatok bármilyen szokásos formátumban letölthetők, közvetlenül a CAD-rendszerbe illeszthetők

MÜPRO BIM/CAD-könyvtár

A Building Information Modeling - azaz épületinformációs modellezés, röviden BIM - az adatbevitel, adatcsere, szimuláció és elemzés, illetve a részt vevő felek közötti kommunikáció teljes folyamatát öleli át.

A BIM egy központi 3D-adatmodellen keresztül összeköti az építtetőket, építészeket, szaktervezőket, szerelőket, illetve egyéb kivitelező cégeket. A projektek tervezése, elemzése és kivitelezése során leegyszerűsíti a kommunikációt a részt vevő felek között, de jól használható a későbbi üzemeltetés során is.

A MÜPRO mostantól BIM-adatokat tesz elérhetővé a BIM/CAD-könyvtárában. A katalógusban szereplő termékek adatait találják itt meg, az adatbázist folyamatosan bővítik. A könyvtárból kényelmesen, ingyenesen tudja a termékek adatait minden járatos CAD-programba importálni. A kiválasztott célszoftver és a további feldolgozási igény szerint a termékadatok különböző részletességgel LOD (Level of Detail) és adatformátumban, úgymint az építőiparban általános BIM adatként, IFC-formátumban tölthetők le.

Belépés a MÜPRO BIM/CAD-könyvtárba

Ha a MÜPRO BIM/CAD-könyvtárral kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a MÜPRO Magyarország Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 24. Ipartelep D/1. épület
Telefon: +36 1 348 0440
Fax: +36 1 348 0439
E-mail:
Web: www.muepro.hu
Homor Péter
alkalmazás technika +36 70 386 5406
   
   
   
A MÜPRO több mint 40 éves tapasztalatával a rögzítéstechnika területén a különleges rögzítési megoldások specialistája. Fotovillamos rendszerek és szolártechnikai berendezések rögzítéséhez a MÜPRO átfogó termék- és szervizkoncepciót kínál.
Kulcsszavak:  MÜPRO  BIM  CAD  Building  Information  Modeling  LOD  Level  of  Detail