Folyékony melegburkolatok

Sika ComfortFloor® Mineral FX poliuretán padlóbevonat
 
Sika ComfortFloor® Mineral FX poliuretán padlóbevonat

A Sika ComfortFloor® Mineral FX poliuretán padlóbevonat természetes megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A ComfortFloor® Mineral FX egy okos és elegáns megoldás, mely rugalmasságának köszönhetően képes áthidalni a repedéseket, megakadályozva ezzel az agresszív folyadékok aljzatba történő behatolását. Ellenáll az UV-sugárzásnak, szagtalan, oldószermentes, valamint képes felvenni és csillapítani a hangrezgéseket és minimalizálni a zaj átadását a padló és a helyiség között. A Sika ComfortFloor® Mineral FX folyékony padlóbevonat egyenletes és varratmentes padlófelülete megkönnyíti a karbantartást és a tisztítást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LiquidDesign önterülő melegburkolat
 
LiquidDesign önterülő melegburkolat

A Liquid Design egy önterülő beltéri melegburkolat, ami a linóleum fő alapanyagainak (parafa, lenmag olaj, kőzet alapú színező pigmentek) és biopolimer keveréke. Ennek a természetes anyagösszetételnek köszönhetően egy rendkívül esztétikus, naturális, rugalmas felületet nyújt. A folyékony kiszerelésnek köszönhetően rendkívül gyorsan illesztékmentes felület alakítható ki, a belsőépítészeti elemek (pl. oszlop) könnyedén, esztétikusan és szimmetrikusan körbeburkolhatók/önthetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sika ComfortFloor® Mineral FX poliuretán padlóbevonat Sika ComfortFloor® Marble FX poliuretán padlóbevonat
 
Sika ComfortFloor® padlórendszerek
2 termék

A Sika ComfortFloor® rendszerek széles körben alkalmazható megoldásokat kínálnak, amelyek megfelelnek a legmagasabb műszaki követelményeknek és elvárásoknak is. Az egyszerű karbantarthatóságukkal, valamint azzal, hogy felújítás esetén nem szükséges a teljes rendszer újbóli felépítése, a Sika ComfortFloor® rendszerek hosszú távon is jó befektetést jelentenek. A rendszer teljes mértékben együtt dolgozik a szerkezeti betonnal, illetve a cement alapú esztrichhel.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A folyékony melegburkolatok rendszerint önterülő burkolatok, melyek illesztékmentes kivitelben biztosítanak összefüggő, akár nagyobb felületeken is járható burkolatot. A kategóriába tartozó termékek elsősorban közintézményekben és lakókörnyezetben használt burkolatok, jellemzően nem ipari terhelésekre.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...