Folyékony melegburkolatok

LiquidDesign önterülő melegburkolat
 
LiquidDesign önterülő melegburkolat

A Liquid Design egy önterülő beltéri melegburkolat, ami a linóleum fő alapanyagainak (parafa, lenmag olaj, kőzet alapú színező pigmentek) és biopolimer keveréke. Ennek a természetes anyagösszetételnek köszönhetően egy rendkívül esztétikus, naturális, rugalmas felületet nyújt. A folyékony kiszerelésnek köszönhetően rendkívül gyorsan illesztékmentes felület alakítható ki, a belsőépítészeti elemek (pl. oszlop) könnyedén, esztétikusan és szimmetrikusan körbeburkolhatók/önthetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sika ComfortFloor® Marble FX poliuretán padlóbevonat
 
Sika ComfortFloor® Marble FX poliuretán padlóbevonat

A Sika ComfortFloor® Marble FX poliuretán padlóbevonattal toldásmentes és dekoratív padlóburkolatok készíthetőek. A padlótervezés terén teljes művészi szabadságot biztosít a belsőépítészek, építészek és ingatlantulajdonosok számára. Lehetővé teszi különböző struktúrák és minták létrehozását, így alkalmazásával készíthetők monokróm vagy chips beszórású, illetve többszínű, művészi igényű padlóbevonat is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A folyékony melegburkolatok rendszerint önterülő burkolatok, melyek illesztékmentes kivitelben biztosítanak összefüggő, akár nagyobb felületeken is járható burkolatot. A kategóriába tartozó termékek elsősorban közintézményekben és lakókörnyezetben használt burkolatok, jellemzően nem ipari terhelésekre.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...