Sorompók, nyitható útakadályok

QIK 7EH automata sorompó QIK 80EH automata sorompó
 
DITEC QIK automata sorompók
2 termék

A lágy, lekerekített élű profiljai magas teljesítménye és nagyfokú rugalmassága teszi alkalmassá, hogy bárhova felszerelhető legyen. Új kialakítás, és technikai fejlettség; a QIK az ideális megoldás az olyan közepes és a nagy forgalmú környezetben történő biztonságos áthaladás felügyeletére, mint a szállodák, bankok, bevásárló központok, de alkalmazható lakóközpontok, cégek és parkoló házak bejáratainál is, ahol állandóan igény van a gépkocsi parkoló terület felügyeletére azzal, hogy csak az arra jogosultak használhassák azokat.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Stoppy B forgalomkorlátozó oszlop Stoppy MBB forgalomkorlátozó oszlop Dampy B forgalomkorlátozó oszlop Ranch B forgalomkorlátozó oszlop
 
BFT forgalomkorlátozók
5 termék

Speciálisan érzékeny területek forgalmának korlátozására. Magánterületek védelme, parkolók, műemléki városrészek, területek forgalmi szabályozására és védelmére az illetéktelenül áthajtó járművektől.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husson H-stop® akadály
 
Husson H-stop® akadály

Husson H-stop® terroristaellenes mobil akadály a köztéri biztonság és védelem új generációja, mely maximális biztonságot nyújt a városi rendezvények résztvevőinek. Nagyfokú és rendkívül hatékony védelmet biztosít az autós merényletek ellen, amit a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak megfelelő vizsgálatok is igazolnak. Kerekes kialakításnak köszönhetően telepítése gyors, percek alatt elvégezhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kling parkolóőrök Kling forgalomkorlátozó oszlopok
 
KLING parkolóőrök, forgalomkorlátozók
2 termék

Mechanikus és elektromos parkolóőrök és forgalomkorlátozó oszlopok.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Giotto BT A Ultra 36 sorompó Moovi/Moovi BT sorompók Giotto sorompó Michelangelo sorompó
 
BFT sorompók
5 termék

3 méteres karhossztól 8 méteresig, intenzív vagy folyamatos használatra. Téli időjárási körülmények között -40°C-ig garantált üzembiztos működés. Kiegészítő alkatrész szükséges.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CAME sorompók
 
CAME sorompók

A GARD széria 110 V/230 V AC és 24 V DC motorral kapható. Az új GARD sorompók ideális megoldást nyújtanak utak lezárására 12, 7,6, 6,5, 3,75 m-es útszélességig a belépés kontrollálására lakossági és ipari használat esetén.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Területek forgalomtól való elzárására, valamint a gépkocsiforgalom szabályzására és ellenőrzésére szolgáló automatizálható szerkezetek a sorompók és a nyitható útakadályok. Biztosítják a felügyelt áthaladást, és akár érzékelhetik is az előttük álló és az áthaladó járművet.

A sorompó beléptető rendszer és parkoló rendszer része is lehet. Hajtóműve és elektronikus vezérlése egy tartószekrényben található. A változó hosszúságú sorompórudat fényvisszaverő felülettel látják el. A személyi áthaladást a sorompórúd aljára rögzített szakállal lehet kivédeni. A sorompórúd mentén elhelyezett nyomásérzékelő gumiszegély benyomódás hatására a vezérlést leállítja, így akadályozva meg a baleseteket. A sorompók további eszközökkel egészítők ki, mint például kulcsos kapcsoló, villogó lámpa, biztonsági fotocella, induktív hurok. Sorompókkal szembeni követelmény, hogy lehetőleg gyors működésűek, intenzíven terhelhetőek, hosszú élettartamúak és könnyen kezelhetőek legyenek. Alkalmazásuk közúti-vasúti kereszteződésekben, ipari és kereskedelmi létesítmények, lakóparkok, társasházak, parkolók bejáratainál gyakori.

A nyitható útakadályok egy elterjed formája az úttestbe süllyedő hengeres forgalomkorlátozók. Alkalmazásuk többnyire olyan városi útvonalakon látható, ahol csak bizonyos jogosultsággal rendelkező járművek áthaladása, behatolása engedélyezett (például sétáló utcába), de biztonsági céllal is használhatók védett objektumok bejáratánál. A magas biztonságú útakadályok közé tartoznak az áttörésbiztos ékes úttorlaszok, melyek képesek meghiúsítani bármilyen erőszakos, gépkocsival történő áthaladást diplomáciai képviseletek, katonai létesítmények, repülőterek, börtönök, atomerőművek, vegyi létesítmények bejáratainál, de akár vasúti átkelőknél is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...