Sorompók, nyitható útakadályok

Hörmann sorompók
 
Hörmann sorompók

Munkavállalói parkolóhelyek, szállodai parkolóhelyek, lakóparkok parkolói – sorompók sokféleképpen használhatók. A megfelelő, egyszerű kezelőelemeket tartalmazó vezérlőberendezéssel vagy jegykezelő rendszert is magában foglaló rendszermegoldással kombinálva a Hörmann sorompórendszerei ideális megoldást kínálnak a hosszú távú parkolási rendszerekhez.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Stoppy B forgalomkorlátozó oszlop Stoppy MBB forgalomkorlátozó oszlop Dampy B forgalomkorlátozó oszlop Ranch B forgalomkorlátozó oszlop
 
BFT forgalomkorlátozók
5 termék

Speciálisan érzékeny területek forgalmának korlátozására. Magánterületek védelme, parkolók, műemléki városrészek, területek forgalmi szabályozására és védelmére az illetéktelenül áthajtó járművektől.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kling parkolóőrök Kling forgalomkorlátozó oszlopok
 
KLING parkolóőrök, forgalomkorlátozók
2 termék

Mechanikus és elektromos parkolóőrök és forgalomkorlátozó oszlopok.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FAAC sorompók
 
FAAC sorompók

A FAAC sorompók hosszú távú és hatékony működést garantálnak az automatizálás és forgalomirányítás területén például parkolókban, tömegközlekedésben, repülőtereken, autópálya-díjpénztárakban, kereskedelmi és ipari létesítményekben, kormányzati épületekben, sport- és rendezvényközpontokban, valamint közintézményekben. Egyetlen modell megoldást nyújthat az akár 2-8 méter szélességű bejáratok forgalmának szabályozására is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Giotto BT A Ultra 36 sorompó Moovi/Moovi BT sorompók Giotto sorompó Michelangelo sorompó
 
BFT sorompók
5 termék

3 méteres karhossztól 8 méteresig, intenzív vagy folyamatos használatra. Téli időjárási körülmények között -40°C-ig garantált üzembiztos működés. Kiegészítő alkatrész szükséges.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
GARD LT4 sorompó GARD GT4 sorompó GARD GT8 sorompó GARD 12 sorompó
 
CAME sorompók
5 termék

A GARD széria 110 V/230 V AC és 24 V DC motorral kapható. A GARD sorompók ideális megoldást nyújtanak utak lezárására 12-2,5 m-es útszélességig a belépés kontrollálására lakossági és ipari használat esetén.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husson H-stop® akadály
 
Husson H-stop® akadály

Husson H-stop® terroristaellenes mobil akadály a köztéri biztonság és védelem új generációja, mely maximális biztonságot nyújt a városi rendezvények résztvevőinek. Nagyfokú és rendkívül hatékony védelmet biztosít az autós merényletek ellen, amit a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak megfelelő vizsgálatok is igazolnak. Kerekes kialakításnak köszönhetően telepítése gyors, percek alatt elvégezhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Területek forgalomtól való elzárására, valamint a gépkocsiforgalom szabályzására és ellenőrzésére szolgáló automatizálható szerkezetek a sorompók és a nyitható útakadályok. Biztosítják a felügyelt áthaladást, és akár érzékelhetik is az előttük álló és az áthaladó járművet.

A sorompó beléptető rendszer és parkoló rendszer része is lehet. Hajtóműve és elektronikus vezérlése egy tartószekrényben található. A változó hosszúságú sorompórudat fényvisszaverő felülettel látják el. A személyi áthaladást a sorompórúd aljára rögzített szakállal lehet kivédeni. A sorompórúd mentén elhelyezett nyomásérzékelő gumiszegély benyomódás hatására a vezérlést leállítja, így akadályozva meg a baleseteket. A sorompók további eszközökkel egészítők ki, mint például kulcsos kapcsoló, villogó lámpa, biztonsági fotocella, induktív hurok. Sorompókkal szembeni követelmény, hogy lehetőleg gyors működésűek, intenzíven terhelhetőek, hosszú élettartamúak és könnyen kezelhetőek legyenek. Alkalmazásuk közúti-vasúti kereszteződésekben, ipari és kereskedelmi létesítmények, lakóparkok, társasházak, parkolók bejáratainál gyakori.

A nyitható útakadályok egy elterjed formája az úttestbe süllyedő hengeres forgalomkorlátozók. Alkalmazásuk többnyire olyan városi útvonalakon látható, ahol csak bizonyos jogosultsággal rendelkező járművek áthaladása, behatolása engedélyezett (például sétáló utcába), de biztonsági céllal is használhatók védett objektumok bejáratánál. A magas biztonságú útakadályok közé tartoznak az áttörésbiztos ékes úttorlaszok, melyek képesek meghiúsítani bármilyen erőszakos, gépkocsival történő áthaladást diplomáciai képviseletek, katonai létesítmények, repülőterek, börtönök, atomerőművek, vegyi létesítmények bejáratainál, de akár vasúti átkelőknél is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...