Személyfelvonók

GeN2 Nova panelházi felvonó GeN2 Comfort személyszállító felvonó Optima felvonófülke GeN2 Premier személyszállító felvonó
 
Otis személyszállító felvonók
12 termék

Gépház nélküli, hidraulikus és köteles rendszerű személyfelvonók, melyeket komfort, megbízhatóság, biztonság és környezetkímélés jellemez. A klasszikus, aknába telepített személyszállító felvonók mellett nyitott aknás berendezések, egyedi berendezések és toronyházakhoz kifejlesztett személyfelvonók is szerepelnek.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Bedlift felvonófülke
 
Bedlift felvonófülke

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A személyfelvonók függőlegesen közlekedő eszközök, melyek megkönnyítik az emeletek, épületszintek közötti mozgást. Beltérbe vagy kültérbe építve a kényelmes személyforgalmat szolgálják. Előírások szabályozzák betervezésüket az épület funkciójának, szintszámának függvényében, valamint akadálymentesítési szempontok miatt. A panorámaliftek fülkéi nem zárt liftaknában mozognak, hanem kívülről láthatók. Üvegezett kialakításuk kitekintést biztosít utasainak. A kültérben homlokzatok, beltérben pedig átriumok látványelemei. Alkalmazásuk szállodákban, bevásárló központokban, exkluzív irodaházakban a leggyakoribb. A személyfelvonókat teherbírási képességük, menetsebességük, teljesítményük szerint is különböznek. Működésüket tekintve lehetnek villamos, vagy hidraulikus, gépházas, vagy gépház nélküli személyfelvonók. A személyfelvonók liftaknából, és kabinból állnak, valamint típustól függően a gépházból. A ki- és beszállást önműködő, gépi mozgatású, illetve félönműködő vagy kézi működtetésű ajtók (aknaajtók, fülkeajtók) biztosítják. A külső, liftajtó melletti vezérlőpanelen hívógombok találhatók. A belső panelen a célemelet kiválasztó gombok mellett vészjelző csengő, telefon, valamint vészmegállító, az ajtó működését szabályozó gombok találhatók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...