Üveggyapot és habüveg szigetelések

Isover SUPER PROFI önhordó típusú üveggyapot filc Isover UNIROL PROFI üveggyapot filc  Isover FORTE önhordó típusú üveggyapot filc Isover Uniroll Plus üveggyapot filc
 
Isover üveggyapot szigetelések
16 termék

Az Isover termékek számos előnye az újrafelhasznált üvegnek és homoknak köszönhető, melyek természetes alapanyagok, és így nagyon gyorsan regenerálódnak. Ezek az alapanyagok természetesen számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a termékeknek, melyek elengedhetetlenek az épületeknél: tűzállóság, rothadásmentesség.
Mivel a homok és az üveg természetesen nem éghetőek, nincs szükség plusz adalékanyagokra, hogy az Isover termékek tűzállóak legyenek. Az üveggyapot háromszor kevesebb szerves adalékanyagot tartalmaz, mint a növényi eredetű gyapotok.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Supafil Cavity fújható üveggyapot szigetelés Supafil Loft 045 fújható üveggyapot szigetelés Supafil® Frame fújható üveggyapot szigetelés Supafil® Timber Frame fújható üveggyapot szigetelés
 
Knauf Insulation fújható üveggyapot szigetelés
5 termék

A Knauf Insulation fújható szigetelései, olyan nem éghető, kötőanyag nélkül készülő szálas üveggyapot termékek, amelyeket más módon nem szigetelhető üregek kitöltésére vagy könnyű (pl. függesztett szakipari) födémek tetőtéri szigetelésére lehet használni. Befújásuk csak ilyen célra kifejlesztett géppel végezhető, amely a bálába préselt anyag fellazítását, adagolását és befújását végzi. A technológia előnye a gyors kivitelezés, megbízható minőség, a kis fajlagos tömeg, valamint a szigetelt épületszerkezet tűzbiztonságának javítása.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
NatuRoll Pro üveggyapot Unifit 032 üveggyapot tekercs Unifit 034 üveggyapot tekercs Unifit 035 üveggyapot tekercs
 
Üveggyapot tekercsek és táblák
12 termék

A Knauf Insulation - új, fejlett és szabadalmaztatott technológiával gyártott termékei széles választékban elérhetőek a lehető legváltozatosabb igények kielégítésére. A termékeket magastetőkhöz, külső és belső falakhoz, elválasztókhoz és födémekhez alkalmazhatják: az üveggyapot igazán sokoldalú.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ekoboard üveggyapot tábla
 
Ekoboard üveggyapot tábla

Külső falak, magastetők, válaszfalak, mennyezetek és álmennyezetek szigetelése.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az üveggyapot sűrű, zárt légrétegű, alacsony hővezetési tényezőjű, rugalmas szálszerkezetű kiváló hő- és hangszigetelő termék. Alapanyagai az újrahasznosított üveg, a homok, valamint a salakosító adalék. Ezen anyagok összeolvasztásával, szálazásával és kötőanyagok hozzáadásával egy polimerizált eljárás után tekercs vagy lemez kiszerelési formába kerülő üveggyapot szigetelés készül. Mivel az összetevők nem éghetőek, ezért az üveggyapot tűzbiztos anyag. Nem terhelt rétegként szerelt falaknál, mennyezeteknél, padlóknál és zárófödémeknél, magastetőknél, átszellőztetett légrétegű szerelt homlokzatburkolatok mögött építik be. Lépésálló keménylemez kivitelben teraszoknál, lapostetőknél alkalmazott szigetelés. Utólagos hőszigetelésként az üreges szerkezetekbe fújható, laza szerkezetű üveggyapot is használható.

A habüveg szénpor hozzáadásával keletkező gázok által, zárt cellaszerkezetűvé váló újrahasznosított üvegőrlemény olvadéka. Zárt pórusai miatt nem vesz fel nedvességet, fagyálló, alapanyaga miatt tűzálló, nagyon széles hőmérséklettartományban alkalmazható hőszigetelés. Az üveghab a penészedésnek és a rovarok okozta károsodásnak ellenáll. Ömlesztett, granulátum formában vagy tömbösített elemekben beszerezhető. Talajjal érintkező épületszerkezetek, aljzatok, falak, padlók, lapostetők, zöldtetők és homlokzatok szigetelésére használható. A nagy nyomószilárdságú habüveg elemek falazott szerkezetek alá, teherhordó hőszigetelésként is alkalmazhatók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...