Higítók, festékszínezők, festékadalékok

DIPI Super Color pigment beltéri falfestékek és Jubin Akrilin kitt színezésére DIPI Koncentrat pigment kül- és beltéri diszperziós falfestékekhez
 
JUB színezőanyagok
2 termék

A különböző színezőanyagok diszperziós homlokzati és beltéri falfestékek színezésére alkalmasak. A nagyobb mennyiségek és a bonyolultabb épületek esetén javasolt az értékesítési helyeken található Jumix rendszerrel történő színezés, ahol a különböző minőségű termékek JUB, NCS és egyéb színkártyák szerinti színárnyalatainak ezrei közül lehet választani.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Héra® Prémium penészgátló adalék
 
Héra® Prémium penészgátló adalék

Diszperziós festékekbe keverhető adalék, a penészedés megelőzősére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Trinát® szintetikus higító
 
Trinát® szintetikus higító

Oldószeres termékek hígítására, ecsettisztításra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Celli hígítók
 
Celli hígítók

A Celli hígítók között találhatóak háztartási és ipari hígítók is. A háztartási hígítók különböző alapú lakkok és festékek hígítására alkalmazhatóak, míg az ipari hígítók kétkomponensű festékek hígítására is alkalmasak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Aquakolor színezőpaszta és festék
 
Aquakolor színezőpaszta és festék

Kül- és beltéri diszperziós festékek színezésére szolgáló, önmagában beltéri festékként használható színezőpaszta.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A higítók olyan oldószerek, amelyek a festékek, lakkok, tapaszok és ragasztók felhordási állagának beállítására, valamint tisztítószerként a festékcseppek, szerszámok tisztítására és a felület zsírtalanítására alkalmasak. Lakossági és ipari felhasználásra is készülnek. Összetételük szerint megkülönböztetünk észter higítókat, szintetikus higítókat, nitro higítókat, aromás higítókat, lakkbenzines higítókat és egyéb hígításra alkalmas olajokat.

A festékszínezők folyékony vagy paszta állagban a homlokzati és beltéri falfestékek színezésére használhatók. A színező festékek a falfestékek színárnyalatának beállítására alkalmasak, de akár önállóan felhordva, falfestésre is használhatók.

A festékadalékoknak a festékeket érő káros hatások elleni védelemben illetve a változatos esztétikai megjelenésben van szerepük. A penészgátló adalékszer a festékekhez keverve illetve utólag felhordva tartós penész elleni védelmet nyújt. A vizes bázisú festékek adalékszere a feldolgozhatóságot, a vízlepergető hatást és a vízzel szembeni ellenállást növeli. A hőszigetelő festékadalékkal javított festék a szerkezetek hőveszteségét csökkenti és így a hőhídak kezelésére alkalmas amellett, hogy a páralecsapódást elkerülve a falak lélegzését nem gátolja. A csillámos, metálos szemcséjű adalékanyagok használatával a dekorációs festékek széles választéka hozható létre.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...