Higítók, festékszínezők, festékadalékok

Héra® Prémium penészgátló adalék
 
Héra® Prémium penészgátló adalék

Diszperziós festékekbe keverhető adalék, a penészedés megelőzősére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Héra® Aquakolor színezőpaszta és festék
 
Héra® Aquakolor színezőpaszta és festék

Kül- és beltéri diszperziós festékek színezésére szolgáló, önmagában beltéri festékként használható színezőpaszta.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Trinát® szintetikus higító
 
Trinát® szintetikus hígító

Oldószeres termékek hígítására, ecsettisztításra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A higítók olyan oldószerek, amelyek a festékek, lakkok, tapaszok és ragasztók felhordási állagának beállítására, valamint tisztítószerként a festékcseppek, szerszámok tisztítására és a felület zsírtalanítására alkalmasak. Lakossági és ipari felhasználásra is készülnek. Összetételük szerint megkülönböztetünk észter higítókat, szintetikus higítókat, nitro higítókat, aromás higítókat, lakkbenzines higítókat és egyéb hígításra alkalmas olajokat.

A festékszínezők folyékony vagy paszta állagban a homlokzati és beltéri falfestékek színezésére használhatók. A színező festékek a falfestékek színárnyalatának beállítására alkalmasak, de akár önállóan felhordva, falfestésre is használhatók.

A festékadalékoknak a festékeket érő káros hatások elleni védelemben illetve a változatos esztétikai megjelenésben van szerepük. A penészgátló adalékszer a festékekhez keverve illetve utólag felhordva tartós penész elleni védelmet nyújt. A vizes bázisú festékek adalékszere a feldolgozhatóságot, a vízlepergető hatást és a vízzel szembeni ellenállást növeli. A hőszigetelő festékadalékkal javított festék a szerkezetek hőveszteségét csökkenti és így a hőhídak kezelésére alkalmas amellett, hogy a páralecsapódást elkerülve a falak lélegzését nem gátolja. A csillámos, metálos szemcséjű adalékanyagok használatával a dekorációs festékek széles választéka hozható létre.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...