proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a PPG Trilak Kft. weboldala


2018. november 26.

A termékoldalon a termékkép mellett részletes leírás és technikai adatok találhatók


Megújult arculattal és felépítéssel elindult a PPG Trilak Kft. új weboldala, melyen keresztül az oldalra látogatóknak lehetőségük nyílik megismerni a cég történetét, márkáit és termékeit. Az oldal kezdőlapján található kérdéssor segítségével a felhasználók egyedi igényeire konkrét megoldást és javaslatot nyújtanak.

Megújult a PPG Trilak Kft. weboldala

A weblapon található termékek kategóriánként vannak csoportosítva, a termékoldalon a termék képe mellett részletes leírás található.

PPG Trilak termékek

A rendeléshez szükséges webshop a továbbiakban a https://ppgtrilakshop.hu linken érhető el.

PPG Trilak - Webshop


A Rólunk - Kapcsolat oldal alján található Logisztikai reklamációs adatlap kitöltésével gyorsan és egyszerűen tud visszajelzést adni, hogy jobbá és gördülékenyebbé tehessék a kiszállítást:

PPG Trilak - Logisztikai reklamációs adatlap
 

Cég
Székhely: H-1238 Budapest, Grassalkovich út 4.
Postacím: H-1734 Budapest, PF. 34
Telefon: +36 1 421 6100
Fax: +36 1 421 6236
E-mail:
Web: www.ppgtrilak.hu
   
   
   
   
   
   
A PPG Trilak Kft. Magyarország piacvezető festékgyártójaként több mint 100 éves múltra tekint vissza. Portfóliójában a beltéri falfestékektől a faápolási termékeken, zománcfestékeken, valamint kültéri vakolatokon és festékeken keresztük az ipari bevonatokig minden megtalálható. Legnagyobb márkái többek között a Héra, Trinát, Lazurán, Bondex és a Thermotek. A vállalat legfőbb célja, hogy a magyarországi és környező országbeli vásárlói igényeit minőségi, környezetbarát festékekkel és egyéb építőipari bevonatokkal elégítse ki, valamint küldetésének tekinti, hogy elsőként reagáljon a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal. Jövőképe, hogy kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves hagyományára, valamint erős, megbízható márkáira építve tovább erősítse piacvezető pozícióját, irányt mutatva ezzel a magyar festékpiacon. Az anyavállalat, azaz a PPG nemzetközi háttere biztosítja a hazai gyár fejlődésének folyamatos perspektíváját, hiszen a cégcsoport európai laboratóriumaiban a legkorszerűbb követelményeket kielégítő festékek fejlesztése zajlik.
Márkanevek: Héra®, Trinát®, Trikolor® Lazurán®, Bondex, Modakril®; THERMOTEK®, DRYVIT®
Kulcsszavak:  PPG  Trilak  honlap  weboldal