Padlóbevonatok, betonfestékek

Murexin EP C 6500 Aqua vékonybevonat Murexin EP 3 epoxibevonat Murexin EP 70 BM többcélú epoxigyanta Murexin EP 20 epoxibevonat
 
Murexin műgyanta bevonatok
6 termék

A műgyantabevonat- technika széles skálája magában foglalja az impregnálást, az alapozást, az epoxi- és poliuretán bázisú reaktív gyantákat padlókhoz és falakhoz, természetes kőszőnyegeket, bevonatokat sokféle alkalmazásra – akár magán-, akár kereskedelmi, akár ipari területekre. Ellenálló padlók garázsok, többszintes parkolóházak, gyártócsarnokok, bevásárló központok, teraszok, erkélyek, konyhák, háztartási helyiségek, pincék számára.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
METON TEXTURATO betonfesték
 
METON TEXTURATO betonfesték

A METON TEXTURATO betontesték akril bázisú, vizes hígítású, környezetbarát festék külső és belső fal- és járófelületekre. Kiváló fedőképességű, mosható, színtartó, kopásálló. Rendelhető 50 színben az IMAGINE színkártya alapján.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BetonDesign kenhető melegburkolat
 
BetonDesign kenhető melegburkolat

A kenhető BetonDesign egy rugalmas, tartós és szennytaszító melegburkolat. A betonhatású felület az igényeknek megfelelően lehet teljesen sima, illetve enyhén vagy akár hangsúlyosan strukturált. A bevonat könnyedén felhordható, így egyrészt a lábazat folytonossága is megoldott, másrészt pedig bármely falfelület, akár mennyezet is díszíthető vele.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mapecoat I 24 padlóbevonat
 
Mapecoat I 24 padlóbevonat

Kétkomponensű, saválló vékony epoxi védőbevonat betonfelületekre. Mapecolor Paste-tel színezhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
LB Knauf műgyanta bevonatok
 
Cemix műgyanta bevonatok

Az epoxi műgyanta bevonatok védelmet nyújtanak a mechanikai és vegyi hatásokkal szemben. Tartós, esztétikus, könnyen tisztítható, fugamentes felületek kialakítását teszik lehetővé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Elastocolor Pittura betonfesték Colorite Beton betonfesték
 
Mapei betonfestékek
2 termék

Betonfelületek és vakolatok védelme és dekorációja.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A festékalapú padlóbevonatok a beltéri és kültéri járófelületek legfelső rétege. A padlófestékek felhordása általában betonalapra, cementalapra, esztrichre, kemény PVC felületre, fapadozatra, gumirétegre és fémfelületre lehetséges. A padlóbevonatokra jellemző tulajdonságok a terhelhetőség, a mechanikai hatásokkal és vegyi hatásokkal szembeni ellenálló képesség, az időjárásállóság. Az egységes felületek képzéséhez feltétel a kellő rugalmasság, kopásállóság, tapadóképesség és a jó fedőképesség. A poliuretán alapú vagy akril alapú padlófestékek, selyemfényű, félfényes és matt megjelenést kölcsönözhetnek. Az esztétikus megjelenésen túl csúszásgátló felületet is biztosíthatnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...