Liebherr 520 EC-B 20 Fibre daru Liebherr 1188 EC-H 40 Fibre daru Liebherr 258 H-CL 10/18 Fibre daru
 
Liebherr Fibre daruk
3 termék

A Liebherr a kötélgyártó Teufelbergerrel együttműködve kifejlesztette a soLITE® emelőkötelet tartalmazó Fibre darusorozatot. Ez egy forradalmian új emelőkötél, amely egyesíti a meglévő kötéltípusok legjobb tulajdonságait.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Liebherr 150 EC-B 8 Litronic Flat-Top daru
 
Liebherr 150 EC-B 8 Litronic Flat-Top daru

Ezeken az EC-B darukon a kompakt fej tartalmazza a forgóművet, a központi kapcsolóberendezést és a teljes forgógyűrű-tartót.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Terhek emelésére és kis távolságú szállítására alkalmasak a különféle emelőgépek. A daruk emelőműből, mozgatóműből és tartószerkezetből állnak. A terheket daruhorogban végződő, kötéldobra feltekeredő drótkötéllel mozgatják. Nagy terhek mozgatására az üzemcsarnokokban jellemzően futódarukat alkalmaznak. Magasban elhelyezett sínes pályán futó daruhídon mozog a futómacska, amelyen a kötéldob, a meghajtás és a fogaskerekes hajtómű található. A bakdaruk zömében szabadtéren üzemelő, futódaruhoz hasonlító emelőgépek. Az építkezéseken, szereléseknél gyakran alkalmazott nagy teherbírású, önjáró alvázra szerelt gémes daruk az autódaruk. Teheremeléskor az alvázat kitámasztóelemekkel stabilizálják, a vezérlés kezelőfülkéből történik. A toronydaruk könnyen és gyorsan szerelhető, nagy emelési magasságú, viszonylag kisebb teherbírású építőipari emelőeszközök. Az autódaruk és a toronydaruk előnyeit ötvözik a önszerelő daruk, melyeket mobilitásuknak köszönhetően egy napon belül akár több építkezésen is alkalmazhatnak. Kiépítetlen terepen az emelési és rakodási feladatokat leghatékonyabban a lánctalpas daruk tudják ellátni. Kikötőkben, vasúti átrakóknál használják a szabványos méretű konténerek mozgatására kifejlesztett konténer darukat. A rakpart mentén lefektetett síneken mozgó portáldaruk a kikötői rakodást segítik. Az úszódaruk parti építmény kiépítése nélkül képesek a nehéz terhek emelésére.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...