Astron parkolóházak
 
Astron parkolóházak

Az Astron egyedi tervezésű parkolóházai optimálisan illeszthetők a környezethez akár belvárosban, akár ipari területen. Mind méreteiben, mind alaprajzában, geometriájában, homlokzataiban a rugalmasság jellemzi. Az épület három irányban is bővíthető, és félemelet is kialakítható. A nagy fesztávoknak, a ritkán elhelyezett és kis keresztmetszetű oszlopoknak köszönhetően kényelmes parkolást biztosít. Az épület alkalmas töltőállomás, autómosó, lift, csomag átvevő pont elhelyezésére is. A parkolóház acélszerkezete rövid szerelési időt és hosszú élettartamot biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ytong Kész-Ház
 
Ytong Kész-Ház

Az Ytong - Kész Ház rendszer az építés előtt pénzügyi és építészeti tervezési biztonságot, az építés alatt a minőségileg legjobb anyagok közé tartozó Ytong-ot és más gondosan választott építőanyagot, gondos kivitelezést, építés után pedig tartós biztonságot nyújt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A készházak lakásépítésben való megjelenésében és elterjedésben nagy szerepet játszik a gyártási, előregyártási, valamint kivitelezési technológiák együttese által biztosított, az általánosnál jelentősen kedvezőbb építési idő. A tervezési és engedélyeztetési folyamat is lerövidülhet a készház gyártó és kivitelező cégek típusterv gyűjteményei révén. A könnyűszerkezetes készházak jellemzően gyártóhelyen nagy méretpontossággal előállított falelemekből, födémelemekből (panelekből), valamint nagyobb tetőszerkezeti egységekből készülnek. A paneles rendszer többnyire fa vagy fém tartószerkezeti vázzal készül. A határoló szerkezetek kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezhetnek, ugyanakkor a falak vastagsága a hagyományos építési technológiához viszonyítva jóval kisebb. Ezáltal több hasznos alapterület jelentkezik a beépített alapterülethez viszonyítva. A magas fokozatú előregyártásnak és a helyszíni kivitelezésben döntő mértékben alkalmazott száraz (szerelési) technológiának köszönhetően a gyorsházak mindössze pár hét leforgása alatt akár már kulcsrakész állapotban átvehetők. A helyszíni kivitelezést kisebb mértékben befolyásolja az időjárás alakulása. A szakipari munkákat egyszerűsítik például a fal- és födémelemekbe előre beszerelt vezetékek, csövek is. A készház leginkább a könnyűszerkezetes gyorsházakra illő megnevezés, de vannak hagyományos (falazóblokkos) technológiát vagy vasbeton szerkezetet, bennmaradó hőszigetelő anyagú (például polisztirol, fagyapot) zsaluelemeket alkalmazó készház illetve gerendaház gyártó, építő cégek is. Készházat szerkezetkész állapotig csak minősített cég kivitelezhet, utána a megrendelő is elvégezheti például a burkolási, festési és egyéb befejező munkálatokat. A készházak alkalmazása gyakori a természeti katasztrófa által sújtott területek gyors újjáépítése során is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...