Megújult a Xella Magyarország Kft. weboldala

Megújult a Xella Magyarország Kft. weboldala

2021. december 1-ével újjáéledt a Xella vállalati honlapja

A régi weboldalon használt célcsoport szerinti tagolás nem nyerte el a felhasználók tetszését, túlságosan eltért a megszokott, hagyományos értelemben működő oldalfelépítésektől. Az internetes közönségnek idegen - túl újszerű - volt a relevánsan összeállított tartalom, így a cég úgy döntött, hogy visszalép egyet, és átstrukturálja weboldalát úgy, hogy a menürendszer könnyen kezelhető és felhasználóbarát legyen.

A domain név változatlan maradt, az új honlap ugyanúgy a www.xella.hu webcímről működik frissített és kibővített szakmai tartalommal.

A mobileszközökre optimalizált honlapon megtalálhatók a vállalat termékeivel megvalósítható összes szerkezeti megoldás, melyekhez tervezési adatlapot és kivitelezési útmutatókat is csatoltak. Sőt, a vizuális szemléltetés céljából még a kivitelezési videóikat is feltöltötték, hogy ezzel is tovább segítsék a kivitelezők, építkezők munkáját.

Kivitelezési videók
Megújult a Xella weboldala - kivitelezési videók

A látogató gond nélkül megtalálja a főmenüben a Termékek témakörét, ahol külön elolvashat mindent az általa keresett márkáról - legyen szó előnyökről vagy gyártásról - vagy közvetlenül ráklikkelhet a termékekre, ahol a termékismertetők mellett minden fontosabb technikai paramétert is megtalál az adott elemre vonatkozóan.

A Letöltések alatt az aktuális műszaki kiadványokon túl, teljesítménynyilatkozatok, engedélyek és jegyzőkönyvek, gyártmányrajzok, valamint csomópontok kaptak helyet.

A Tervezéshez menüpont kifejezetten a tervezőknek összeállított új terület, ahol a fontosabb tervezéshez szükséges információk és oktatási anyagok érhetőek el egy helyen.

Oktatási anyagok építészeknek
Megújult a Xella weboldala - oktatási anyagok

A weboldal fő célja továbbra is az edukáció, ami annyit jelent, hogy virtuálisan elkíséri a felhasználót - legyen ő építész, magánépíttető, kivitelező, beruházó, stb. - az épület megtervezésétől egészen annak megvalósításáig. Az elképzelések, ötletek vizualizálásában segítséget nyújt a referencia rész, ahol különféle díjnyertes objektumok szerepelnek.

Amennyiben a fent leírtak kedvet csináltak Önnek abban, hogy elmerüljön a Xella megújult világában, akkor látogassa meg a www.xella.hu weboldalt. 

A hírben szereplő termékek
Silka falazóelemek Silka burkoló téglák Silka válaszfalelemek
 
Silka hanggátló falazók és burkoló téglák
3 termék

A Xella Magyarország Kft. 2004. őszétől Silka márkanéven mészhomoktégla falazóelemeket is gyárt. A mészhomoktégla egy olyan nagyszilárdságú építőelem, amely mész, homok és víz összekeverésével, nyomás alatti formázásával majd az Ytong-hoz hasonlóan gőzszilárdítással készül. Magyarországon már a század elején ismert építőanyag volt. A sokat korszerűsödött technológiával készült elemek között megtalálhatók a nagy méretpontosságú és nyomószilárdságú, jó akusztikai tulajdonsággal rendelkező teherhordó és válaszfal, valamint burkoló téglák.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Ytong falazóelemek Ytong födémpallók Ytong Start hőhídmegszakító elem Ytong tetőpallók
 
Ytong építési rendszer
12 termék

A rendszer számtalan előnnyel rendelkezik. Kiegészítő hőszigetelés nélkül is megfelel a szigorú hőtechnikai követelményeknek. Nagyobb hasznos tér alakítható ki ugyanakkora beépített helyen, a könnyű és gyors megmunkálás pedig az építési idő lerövidítését teszi lehetővé. A pórusbeton klímaszabályzó tulajdonsága révén egészséges, kellemes belső klímát biztosít. Az Ytong kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezért nem éghető és zajvédelmi tulajdonságai is kitűnőek. A természetes alapanyagok, az alacsony előállítási energia-szükséglet, a szinte hulladék nélküli gyártás és felhasználás mind a természeti környezet terhelésének csökkentését jelenti.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Multipor hőszigetelő lap
 
Multipor hőszigetelő lap

A Multipor ásványi hőszigetelő lap elsősorban a lefelé hűlő födémek, illetve lakások, házak belső oldali hőszigetelésére ajánlott. Egyúttal a szálas vagy polisztirol hőszigetelések praktikus és környezetbarát alternatívája. Alkalmas régi és új tégla, beton és vakolt falszerkezetek külső hőszigetelésére.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Készházak
Készházak
Pórusbeton szigetelések
Pórusbeton szigetelések
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Készépületek, konténerek
Készépületek, konténerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...