Pórusbeton szigetelések

Multipor hőszigetelő lap
 
Multipor hőszigetelő lap

A Multipor ásványi hőszigetelő lap elsősorban a lefelé hűlő födémek, illetve lakások, házak belső oldali hőszigetelésére ajánlott. Egyúttal a szálas vagy polisztirol hőszigetelések praktikus és környezetbarát alternatívája. Alkalmas régi és új tégla, beton és vakolt falszerkezetek külső hőszigetelésére.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
SIXBAU gPanel hőszigetelő és építőlemezek
 
SIXBAU gPanel hőszigetelő és építő lemezek

A SIXBAU gPanel építőlemezek alacsony tömegű, rendkívül sokoldalúan felhasználható könnyűbeton termékek, amelyek kiválóan alkalmasok elfalazások készítéséhez, bennmaradó zsaluelemként, lakás és fürdőszoba felújításoknál, kádak beépítésekor, festhető, burkolható polcok és beépített szekrények készítésekor, továbbá homlokzati munkáknál ereszdeszkázat kiváltásához, stukkóként és egyéb homlokzati díszítésekhez. A gPanel elemek a legtöbb építőiparban használt anyaggal jól kombinálhatók, közvetlenül burkolhatók csempével és egyéb burkolóanyagokkal, könnyen glettelhetők és vakolhatók. A SIXBAU gPanel építőlemezeket 5-15 cm közötti vastagságban, kétféle táblaméretben forgalmazzák. A gPanel elemek élkiképzésük szerint normál, illetve nút-féderes kialakítással készülnek.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

A könnyű, szilárd, mérettartó, fagyálló pórusbeton az anyag pórusaiba zárt levegő miatt jó hőszigetelő. Környezetbarát, mivel újrahasznosítható és természetes alapanyagokból készül. Tűzálló anyag, melyből homlokzati tűzvédelmi sávok is építhetők. A pórusbeton (gázbeton) finomra őrölt homok és mész, cement és víz elegye, melyben alumínium hatására egyenletes buborékok keletkeznek. A pórusbeton elemekből készült vastagabb falak jó hangszigetelő tulajdonságúak. A jól vágható és megmunkálható pórusbeton hőszigetelő lapok az alulról hűlő födémek, tetők külső, míg a falszerkezetek külső és belső szigeteléseként alkalmazhatók. Olyan épületeknél, ahol a külső oldali szigetelés nem oldható meg, a szigetelőlapok a belső terekben is felhelyezhetők, mivel jó páraszabályozó képességük miatt a penészedés elkerülhető.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...