Xella kivitelezési videók

Xella kivitelezési videók

A szakszerű kivitelezéshez elengedhetetlen az alkalmazástechnikai útmutatások ismerete

Az Ytong tégla könnyen és gyorsan megmunkálható, ami lehetővé teszi az építési idő lerövidítését és a szerkezetépítés minőségének javítását. A kész falazatban szükséges gépészeti vezetékek, elektromos szerelvények helye felesleges mértékű roncsolás nélkül alakítható ki, így a felületek javítása minimális mértékű munkát igényel, sőt, az építkezés során keletkező hulladék mértéke is minimális.

Xella kivitelezési videók
Xella kivitelezési videók

Az Ytong építési rendszerelemek alkalmazásával homogén szerkezet valósítható meg, hisz az épület minden részéhez (falazóanyagok, áthidalók, falazati indítóelemek, födémelemek, stb.) ugyanazt az építőanyagot használjuk. Az építőanyagok könnyű és gyors megmunkálhatósága érdekében célszerszámok használata javasolt, melyeknek köszönhetően csökken a szerkezetépítés ideje. A szakszerű, gazdaságos és minőségi kivitelezéshez azonban elengedhetetlen az alkalmazástechnikai útmutatások alapos ismerete, melyhez a Xella Magyarország Kft. a szakszerű beépítést szemléltető kivitelezési videókkal nyújt segítséget.

Tekintse meg az Ytong falazásról készült videót. További Xella termékekkel kapcsolatos beépítési videókat a cég weboldalán, a kivitelezési videók rész alatt ér el.

30 éve Magyarországon

Hazánkban az Ytong pórusbeton gyártása 1991-ben indult el, amikor a németországi Ytong Deutschland AG megalapította az Ytong Hungary Kft.-t. Az azóta több névváltozáson átesett Xella Magyarország Kft. Ytong-Falazóelem gyára Halmajugrán, a Mátrai Hőerőmű szomszédságában máig, kitűnő minőségű és hosszú élettartamú építőanyagot állít elő.

Hazai termék

A környéken élő gyári szakmunkások lojalitását kiválóan bizonyítja, hogy több kollégájuk már a kezdetek-kezdete óta dolgozik az üzemben. A vállalat küldetésének érzi, hogy hatékony, megfizethető, és hosszú távon fenntartható építési megoldásokat kínáljon ügyfelei részére. A környezetvédelem az üzleti tevékenység középpontjában áll. Ez már a termékek gyártásánál megjelenik, hisz csak a közelben bányászott, helyi nyersanyagokból készülnek a falazóelemek.

A hírben szereplő termékek
Ytong falazóelemek Ytong födémpallók Ytong Start hőhídmegszakító elem Ytong tetőpallók
 
Ytong építési rendszer
13 termék

A rendszer számtalan előnnyel rendelkezik. Kiegészítő hőszigetelés nélkül is megfelel a szigorú hőtechnikai követelményeknek. Nagyobb hasznos tér alakítható ki ugyanakkora beépített helyen, a könnyű és gyors megmunkálás pedig az építési idő lerövidítését teszi lehetővé. A pórusbeton klímaszabályzó tulajdonsága révén egészséges, kellemes belső klímát biztosít. Az Ytong kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezért nem éghető és zajvédelmi tulajdonságai is kitűnőek. A természetes alapanyagok, az alacsony előállítási energia-szükséglet, a szinte hulladék nélküli gyártás és felhasználás mind a természeti környezet terhelésének csökkentését jelenti.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Silka falazóelemek Silka burkoló téglák Silka válaszfalelemek
 
Silka hanggátló falazók és burkoló téglák
3 termék

A Xella Magyarország Kft. 2004. őszétől Silka márkanéven mészhomoktégla falazóelemeket is gyárt. A mészhomoktégla egy olyan nagyszilárdságú építőelem, amely mész, homok és víz összekeverésével, nyomás alatti formázásával majd az Ytong-hoz hasonlóan gőzszilárdítással készül. Magyarországon már a század elején ismert építőanyag volt. A sokat korszerűsödött technológiával készült elemek között megtalálhatók a nagy méretpontosságú és nyomószilárdságú, jó akusztikai tulajdonsággal rendelkező teherhordó és válaszfal, valamint burkoló téglák.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Multipor hőszigetelő lap
 
Multipor hőszigetelő lap

A Multipor ásványi hőszigetelő lap elsősorban a lefelé hűlő födémek, illetve lakások, házak belső oldali hőszigetelésére ajánlott. Egyúttal a szálas vagy polisztirol hőszigetelések praktikus és környezetbarát alternatívája. Alkalmas régi és új tégla, beton és vakolt falszerkezetek külső hőszigetelésére.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
A Xella Magyarország Kft. szakmai szolgáltatásai - mérnöktanácsadás
A Xella Magyarország Kft. szakmai szolgáltatásainak bemutatása
Hatékony segítség szakembereknek, magánépíttetőknek
A Xella Magyarország Kft. szakmai szolgáltatásainak bemutatása
Kategóriák
Készházak
Készházak
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Pórusbeton szigetelések
Pórusbeton szigetelések
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...