Szennyvíztisztító berendezések

PROBIG műanyag kotrórendszerek
 
PROBIG műanyag kotrórendszerek

A PROBIG műanyagból gyártott lánc- és kotróelemek folyamatos üzemre lettek tervezve. Alkalmazási területei: kommunális szennyvíztisztító telepek, vegyipar, ivóvíz telepek, papíripar, élelmiszer ipar, sörfőzdék, petrolkémiai és finomító üzemek, tengervíz sótalanítás.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VENTUS kompakt biofilter
 
VENTUS kompakt biofilter

Állandó légáramlást biztosító kompakt biofilter, mely elsősorban a kommunális szennyvíz gyűjtés és kezelés területére, szennyvíztisztító telepekhez, szivattyútelepekhez, iszapkezelő egységekhez, szennyvíztároló-rendszerekhez, az ott keletkezett szaghatás csökkentésére lett kifejlesztve. Emellett használhatóak minden olyan területen, ahol fontos a szagkoncentráció mérséklése.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
SEFT szennyvízkezelő berendezések
 
SEFT szennyvízkezelő berendezések

Homokmosó és osztályozó berendezések, csavaros és szalagos mozgatók, forgó őrlő/szűrő dob, csatorna durva-szűrő, tengelyes és tengely nélküli kihordócsigák, kompakt egység az emésztőgödör tartalmának a fogadására, valamint kompakt csavar nélküli tömörítő. Alkalmazhatók az iparágak legkülönbözőbb területein, mint például élelmiszer gyártás, vágóhidak, vegyipar, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Muffin Monster (10k, 30k, 40k) szennyvízaprítók Auger Monster szennyvíz előkezelő Channel Monster szennyvízaprító JWC Hydro sorozat
 
JWC szennyvízaprítók
5 termék

Nyitott csatornába és csővezetékbe is beépíthető szennyvízaprító család.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az egyedi szennyvíztisztítók nem közművesített helyeken, épületen kívül telepítve a háztartási szennyvizek kezelésére, tisztítására szolgálnak. A szennyvíztisztítás a keletkező szennyvíz szennyező anyagainak olyan mértékű eltávolítását eredményezi, hogy a keletkező tisztított víz felhasználhatóvá válik, és környezeti terhelése minimálisra csökken. Az előregyártott, beton- vagy műanyagházas kompakt berendezések a közműves szennyvíztisztítással egyenértékű környezetvédelmi megoldást biztosítanak. A biológiai szennyvíztisztítót élőgépnek is nevezik, mivel mikroorganizmusok, baktériumok végzik a tisztító folyamat nagy részét. A háztartási, kommunális szennyvíz tisztítását követően általában a gyökérszinti növényöntözésre használható víz keletkezik, valamint egyes speciális folyamatok után akár a WC-öblítés is megoldható a tisztított vízzel. A megtisztított víz élővízbe, vagy szikkasztórendszeren keresztül a talajba is vezethető.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...