Hatékony szagtalanítás Pureco VENTUS biofilterekkel

Hatékony szagtalanítás Pureco VENTUS Biofilterekkel

A Pureco több településre is folyamatosan szállítja biofilter berendezéseit

Számos iparágnál jelent problémát a tevékenységre jellemző, esetenként kellemetlen szaghatás, különös tekintettel a kommunális szennyvíz gyűjtés és kezelés területére, a szennyvíztisztító telepekre, iszapkezelő egységekre, szennyvíztároló-rendszerekre, hulladéklerakókra, komposztáló telepekre, valamint az élelmiszer- vagy a vegyiparra. A VENTUS biofilterek a mikroorganizumusok biológiai szagmolekula lebontó képességét felhasználva környezetbarát, fenntartható és biztonságos megoldást jelentenek a felmerült szagproblémák megszüntetésére.

Hatékony szagtalanítás Pureco VENTUS Biofilterekkel
Hatékony szagtalanítás Pureco VENTUS Biofilterekkel

Aranyosapáti, Jánd, Mándok, Gávavencsellő, Beszterec, Tiszatelek, Újdombrád településekre - a Nepál-Bau partnereként - a Pureco folyamatosan szállítja az aktív és passzív biofilter berendezéseit. Az egységek speciális, megerősített HDPE építőelemekből készülnek, így vegyszerállóak és robusztusak. A VENTUS biofilterek működése automatikus, gyakorlatilag csak felügyeletet igényel, a filter élettartama - az időjárási viszonyoktól függően - 5-7 év.

A hírben szereplő termékek
VENTUS kompakt biofilter
 
VENTUS kompakt biofilter

Állandó légáramlást biztosító kompakt biofilter, mely elsősorban a kommunális szennyvíz gyűjtés és kezelés területére, szennyvíztisztító telepekhez, szivattyútelepekhez, iszapkezelő egységekhez, szennyvíztároló-rendszerekhez, az ott keletkezett szaghatás csökkentésére lett kifejlesztve. Emellett használhatóak minden olyan területen, ahol fontos a szagkoncentráció mérséklése.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szennyvíztisztító berendezések
Szennyvíztisztító berendezések
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...