Útszigetelések, hídszigetelések, geomembránok

Büsscher hídszigetelő lemezek
 
Büsscher hídszigetelő lemezek

Elasztomer vagy plasztomer bitumenes lemezek, melyeket speciálisan hidak, parkolótetők és rámpák szigetelésére alkalmazhatók. Felhasználásuk rendszervizsgálati engedély alapján lehetséges. A Büsscher & Hoffmann két hídszigetelési rendszerrel rendelkezik (HÍD1 és HÍD2), amelyekben a felhasználás pontosan szabályozott.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RENOLIT ALKORGEO geomembránok
 
RENOLIT ALKORGEO geomembránok

Vízépítési műtárgyak (csatornák, gátak, medencék, tavak), alépítményi- és alagútszigetelések ideális szigetelőlemezei PVC alapanyagokból.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az útszigetelések, hídszigetelések és a geomembránok különösen nagy terhelésnek és környezeti hatásoknak kitett vízszigetelő rendszerek. A szigetelőréteg típusának kiválasztási szempontjai a szigetelendő szerkezet jellemzői, kiterjedése és tagoltsága, a rá ható és a benne ébredő erők, valamint az úton illetve hídon áthaladó forgalom nagyságából eredő igénybevételek. Az út- és híd vízszigetelő anyagok megfelelő tapadást, statikus és dinamikus repedésáthidalást, vegyszerállóságot kell biztosítsanak, illetve megfelelő ellenállással kell rendelkezzenek a szélsőséges hőmérsékletekkel szemben. Lehetnek normál és modifikált bitumenes lemezek, modifikált bitumen alapú kent szigetelések, polimerrel javított cementalapú habarcsok, rugalmas műanyagalapú szigetelések és a bitumen, mészkőliszt és homok keverékéből álló masztix szigetelések. A beton vagy acél pályalemez illetve aljzat nedvesség és korrózió elleni védelmére szolgálnak. A szigetelőrendszerek az utak, járdák, szegélyek, hidak, felüljárók és aluljárók, parkolók és mélygarázsok szerkezeteinél is használhatók. A geomembránok elasztomer vagy plasztomer polimerből illetve bitumenből készülő sima, vagy strukturált felületű, érdesített szigetelő síklemezek. A nedvesség elleni védelem mellett tökéletes zárást biztosítanak a mérgező anyagokkal szemben, így a szerkezetek szigetelése mellett a talajvizet is megvédik a szennyező anyagoktól. A hőmérsékletingadozásnak, biológiai és vegyi hatásoknak ellenállnak. Alkalmazási területük a vízépítési műtárgyak, mint például a vízszállító vezetékek, víztározók, csatornák, gátak, medencék és tavak, valamint az alagutak és alépítmények szerkezeteinél jellemző.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...