Új RENOLIT ALKORPRO mélyépítési lemez

Új RENOLIT ALKORPRO mélyépítési lemez

Teljes felületen tapadó új vízszigetelés a tökéletes vízzáró felületekért

A RENOLIT PVC vízszigetelések gyártója évtizedek óta igyekszik termékfejlesztéseivel, innovatív technológiákkal előrukkolni és anyagaival megnyugtató választ adni olyan problémákra, amelyek régóta megoldásra várnak.

A RENOLIT ALKORPRO mélyépítési vízszigetelési anyagokat a vízzáró betonszerkezetek tökéletes kivitelezése érdekében fejlesztették ki.

A vízzáró betonok papíron repedésmentesek, vízzáróak, tökéletesek a betonozási ütemhatárok közötti vízzárások, a beton telített receptúrának megfelelő, a zsaluzatok tökéletesen záródnak, betonozáskor ideálisak a körülmények, megfelelő beton érkezik, jó ütemben érkeznek a mixer autók és lehetne még sorolni a számos tényezőt. Aki kivitelezésben dolgozik, jól tudja, ez valóban csak papíron létezik.

Sokszor készül jelenleg is a vízzáró betonok külső síkján lemezes vízszigetelés is, de azok fektetési módjukból fakadóan és a további munkálatok okozta sérülések ellen bonyolult injektálócsöves beépítéssel és injektálással válhatnak véglegesen vízzáróvá.

Az ALKORPRO, mint a legtöbb RENOLIT lemeztermék, PVC alapanyagból készül. A RENOLIT termékek kiemelkedő mechanikai és rugalmassági tulajdonságaikkal számos szigetelési munkában jól ismertek.

Az teszi egyedivé és különlegessé ezt a lemez családot, hogy a filc kasírozás egy olyan speciális anyagból készül (szuper nedvszívó polymer), mely nedvességgel érintkezve a saját térfogatánál jóval többszörösére duzzad.

Amennyiben egy legalább 150 kPa-os nyomás nehezedik a duzzadó filcre, úgy a duzzadás gátolt lesz.

Továbbra is előfordulhat, hogy a már vízszigetelt PVC felületen folyó további munkák sérülést okoznak a vízszigetelő lemezen, azonban ez nem jelent problémát, mert amint a sérülés helyén megpróbál a víz áthatolni, egy öngyógyító zselé képződik, amely blokkolja a víz útját. A filcnek köszönhetően a vízzáró beton cementpépje és az ALKORPRO lemez filce között olyan szoros és teljes felületű tapadás alakul ki, hogy laterális vízelvándorlás nem tud kialakulni.

RENOLIT ALKORPRO C
Új RENOLIT ALKORPRO mélyépítési lemez
Az RENOLIT ALKORPRO termékek betonozási munkálatok előtti (ALKORPRO C és T) és betonozási munkálatok utáni (ALKORPRO CS és TS) beépítésre is alkalmasak. C és CS termékek környezettudatos elveket követve jelentős újrahasznosított anyagot tartalmaznak, míg a T és TS lemezek olyan áttetszőséget nyújtanak, melyek megkönnyítik a helyszíni hegesztési varratok egyszerűbb minőségellenőrzését.

RENOLIT ALKORPRO T
Új RENOLIT ALKORPRO mélyépítési lemez

A teljes ALKORPRO termékcsaládot (lemezek, kiegészítők) és a beépítési javaslatokat megtalálja a termékismertetőben.  

A hírben szereplő termékek
RENOLIT ALKORGEO geomembránok
 
RENOLIT ALKORGEO geomembránok

Vízépítési műtárgyak (csatornák, gátak, medencék, tavak), alépítményi- és alagútszigetelések ideális szigetelőlemezei PVC alapanyagokból.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Út- és hídszigetelések, geomembránok
Út- és hídszigetelések, geomembránok
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...