Inkiostro Bianco Travelogue Pixeljungle Inkiostro Bianco design tapéták - Viaggio in Italia kollekció - Sicilia Inkiostro Bianco Light and Shadows  - Odessa Inkiostro Bianco Architecture kollekció - Therma
 
Inkiostro Bianco design tapéták
8 termék

Az Inkiostro Bianco kreativitástól és művészettől túlcsorduló tapétái egytől egyig egyediséget sugároznak. A klasszikus tapéták újragondolásából születnek a változatos kollekciók, amin művészek és designerek dolgoznak különböző stílusokat ötvözve. A mintákat kiváló minőségű vinylre, vagy akár a padlóra is installálható üvegszövetre varázsolja az olasz gyártó a modern technológiának köszönhetően. A kollekciók széles tárháza minden képzeletet képes felülmúlni.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Arte projekt vinyl tapéták Arte 3D design tapéták Arte prémium fém tapéták Arte prémium textil tapéták
 
Arte tapéták
4 termék

Az Arte a szofisztikált tapéták szenvedélyes tervezője és gyártója. A belga családi tulajdonban lévő cég, mely 1981-es alakulása óta a piac kihagyhatatlan szereplője, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő kreatív dizájnnal ötvözött árucikkek gyártását garantálja. A művészeti oldal mellett nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra és a fenntarthatóságra. Minden évben saját kreatív csapatuk fejleszti ki az új kollekciókat, folyamatosan kutatva a legújabb technológiákat, magas minőségű alapanyagokat. A kollekciók felét Belgiumban gyárták, környezetbarát eljárási folyamatban. Néhány tapétát külső partnerek állítanak elő, ám az együttműködésnél fontos szempont, hogy az adott cég is ugyanolyan magas minőségű, fenntartható eljárásokkal dolgozzon. A cég központi irodája és raktára Zonhovenben található, azonban saját bemutatóteremmel vannak jelen Párizsban, Lonbonban, Los Angelesben és Culemborgban egyaránt.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Anthology design tapéták és textilek
 
Anthology design tapéták és textilek

Az Anthology márka története 2014-ben indult - egy új, innovatív tapétamárkaként robbant be a piacra. A kreatív, finom textúrák és a szofisztikált komplexitás hamarosan megragadta a tervezők fantáziáját. 2016-ban a tapéták mellé kiegészítő, projekt minőségű textileket is bevezettek. A bársonyok, duplaszéles, ragyogó fényáteresztők egy újfajta megközelítést mutatnak be a kortárs, modern stílusú otthonoknak, szállodáknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A tapéta falak díszítésére szolgáló burkolóanyag, változatos felületi struktúrák, színek és alapanyagok széles választékát kínálja. A tapéta minőségét nyers súlya alapján határozzák meg, így az lehet könnyű (< 110 g/m ²), közepes (110 - 140 g/m ²) vagy nehéz (> 140 g/m ²). Anyagösszetétele, gyártástechnológiája és alkalmazása szerint többféle csoportosítása lehetséges. A papír tapéta lehet natúr, színes mintázatú vagy felületi struktúrát adó dombornyomott. A habosított tapéta papíralapból és arra laminált szintetikus műanyag rétegből áll, ami tartós és könnyen tisztítható felületet ad. A növényi rostszálakat tartalmazó vlies tapéta fali ragasztásos technikával, átitadódási idő nélkül vihető fel a tapétázandó falfelületre. A tapétázási folyamat így gyors és egyszerű. Rugalmas, alaktartó, lélegző és páraáteresztő tulajdonságú. Tartós felülete mosható, könnyen eltávolítható. A textil tapéta papír vagy vlies alapra felvitt rostos szálakból áll. A rostok alapfelületre való függőleges elhelyezése láncfonalas, a szálak keresztezése szövött tapétát eredményez. A fémes tapéta nehéz vagy vlies alapra laminált vékony alumínium fóliarétegből készül. A tapéta a fólia gravírozásával vagy oxidálásával tovább díszíthető. Természetes anyagú tapéta a kelet-ázsiai fűtapéta vagy a papírra kasírozott parafa tapéta. Az utólagos festést igénylő tapéta alapanyaga lehet papír, üvegszál, szintetikus anyag vagy textil.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...