Új projektes tapéták az Arte kollekciójában

Új projektes tapéták az Arte kollekciójában - a luxus és a fokozott tartósság találkozása

A luxus és a fokozott tartósság találkozása

Az Arte nem ismeretlen a magas minőséget képviselő tapétagyártók körében. Közel 40 éves tapasztalattal rendelkező cég, mely mindig az innovációra és kiemelkedő színvonalra törekszik. A Contract gyűjteményében sincs ez másképpen, melyben olyan speciális tapéták találhatóak, amelyek a komolyabb technikai igényeknek is eleget tesznek. 2020 őszén új dizájnok jelentek meg a kollekció részeként, melyek három további elegáns kivitelű, ellenálló tapétával bővítik a választékot.

Mi is a projektes tapéta?

Röviden nagy ellenállású, speciális tulajdonságokkal ellátott tapétát jelent. Három szempontból vizsgálják tartósságukat, szélsőséges körülményekre való reakciójukat. Elsőként lángállóság alatt a termék éghetőségét, égése során képződő füst mennyiségét és égve csepegését vizsgálják. Emellett ütésállóságuk és lemosható felületük játszik fontos szerepet a felhasználási területük körülményeinek megfelelően. Ilyen feltételeknek képes változatos fokozatú besorolással megfelelni egy projektes tapéta.

Tartós, mégis rendkívül elegáns

Az Arte Contract kollekciója technikai szempontból természetesen olyan felületekre lett tervezve, melyek ki vannak vagy ki lehetnek téve olyan külső hatásoknak, melyek alapesetben károsítanák a tapétát. Különleges funkcionális kialakításuk azonban lehetővé teszi, hogy kisebb fizikai hatások, ütődések vagy más anyagok által hagyott foltok ne hagyjanak maradandó nyomot a felületen. Éghetőségük szintén kontrollált olyan mértékben, hogy csak nagyon nehezen vagy nem is éghető anyagok építik fel. Füstképződési tulajdonságaik és – lévén vinyl tapétákról van szó – égve csepegésük szintén meghatározott.

Ezen szempontokon túl a Contract olyan termékekkel szolgál, melyek amellett, hogy magas szinten megfelelnek a korábban említett követelményeknek, kifejezetten elegánsak is dizájn szempontból. Ennek köszönhetően nem csak éttermek, szállodák és hasonló berendezkedésű és igényű helyeken kerülhetnek fel a falakra, de igény szerint egy otthon enteriőrjének nagyszerű kiegészítői is lehetnek. Mintázatai, színei és felületei határozottan dekoratív és igazán elragadó belső teret hoznak létre. 

Aspen

Finoman, mégis láttatóan texturált felülettel rendelkezik, mely az emberi tenyér lenyomatának barázdáihoz hasonlítható. Egyszínű, illetve abba hajló kivitelezésük kiegészülhet fényes csíkozással, így adva egy újabb réteget a dizájnhoz. A felületek a fény esésétől függően eltérő intenzitással jelenítik meg a csillogást. Nagyon elegáns és kifinomult színvilággal és textúrával rendelkezik.

Új projektes tapéták az Arte kollekciójában - a luxus és a fokozott tartósság találkozása
Arte Aspen projekt vinyl tapéta

Focal

Trapézok rendezett vonulatai alkotják a mintázat alapját, melyek egyenként eltérő irányban barázdáltak, ezúttal azonban szabályos, egyenes mélyedésekről beszélünk. A tapéta minden eleme a szabályosságot tükrözi. Egy terméken egy szín eltérő árnyalatai jelennek meg mintaelemenként. Fémes fényű, csillogó és mattabb hatású kialakításai érhetőek el, földszínek különböző változataiban. Egy gyönyörű, luxus hatású alkotás, melyből valósággal árad az elegancia.

Új projektes tapéták az Arte kollekciójában - a luxus és a fokozott tartósság találkozása
Arte Focal projekt vinyl tapéta

Silkx Raw

Egyszínű tapétákból álló kollekció, de ez az egyszínűség nem a megszokott módon jelenik meg. Változatos, szabálytalan csíkozás szolgál a mozgalmasság fokozására, mely mégis harmonikus egységet képez a felületen. A csillogó alapon túl az azokon futó ecsetvonásokhoz hasonló vékony vonalak a fény ráesésétől függően akár kiemelkedve ragyoghatnak. A teljes dizájn egy tündöklő lenvászonhoz hasonló arculattal látja el a kollekció darabjait.

Új projektes tapéták az Arte kollekciójában - a luxus és a fokozott tartósság találkozása
Arte Silx raw projekt vinyl tapéta

Természetesen a tapéták kifinomultsága, színvonala élőben tanulmányozva még kiemelkedőbb – így javasolják, hogy látogasson el a Bevlo bemutatótermébe: rengeteg mintakönyv áll rendelkezésre ahhoz, hogy megtalálják az ön projektjéhez ideális stílusú és tulajdonságú tapétát. Amennyiben erre nincs lehetősége, természetesen A5-ös minták bekérésével, a minták kölcsönadásával is segíteni tudják belsőépítészeik, tervezőik munkáit.

A hírben szereplő termékek
Arte projekt vinyl tapéták
 
Arte projekt vinyl tapéták

A belga gyártó, felismerve a növekvő igényt a lángmentes, nagy kopásállóságú és könnyedén tisztítható design tapétákra, egy külön termékcsoportot hozott létre kínálatában, melyben a legújabb technológiákat felhasználva izgalmas termékpalettát vonultatnak fel. A kollekciók rendkívül széles színskálával rendelkeznek – többnyire egyszínű, finoman strukturált felülettel rendelkeznek, így könnyedén tervezhetünk velük bármilyen enteriőrben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Tapéták
Tapéták
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...