Szaniter válaszfalak, fülkerendszerek

SVM felső összekötésű óvodai WC válaszfalak SVM polcos összekötésű óvodai WC válaszfalak SVM óvodai WC fülke
 
SVM óvodai WC válaszfalak, WC fülkék
3 termék

Az óvodai WC válaszfalak és WC fülkék kialakításánál elsőként a biztonságot és a stabilitást tartjuk szem előtt. Mindemellett azonban arról sem feledkezhetünk meg, hogy a kicsiknek egy olyan környezetet biztosítsunk, ahol a színek és a formák kombinációjának köszönhetően otthonosan érezhetik magukat.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LTS, 18mm vastag laminált forgácslap alapú válaszfalrendszer LTT, melanim bevonatú impregnált forgácslap alapú válaszfalrendszer LTW, 28 mm-es vastagságú laminált forgácslap alapú válaszfalrendszer LTM, 13 mm-es műgyanta lap alapú válaszfalrendszer
 
WC elválasztó falak, szaniter fülkerendszerek
5 termék

Szaniter falrendszerek, WC válaszfalak, fülkerendszerek száraz és nedves környezetbe kerülő wc válaszfalak, piszoárfalak, illetve öltözőkabinok kivitelezésére.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
SVM zuhanyválaszfalak
 
SVM zuhanyválaszfalak

Iskolák, sportlétesítmények elengedhetetlen része a zuhanyzó. Az SVM Kft. modern, helytakarékos zuhanyválaszfalakat kínál. A szerelt SVM válaszfalak a közösségi zuhanyzók egymástól való szeparálására kínálnak tökéletes megoldást. A zuhanyválaszfalakat megrendelői igény szerint lábon álló vagy láb nélküli – közvetlenül a padlólapra ültetett, szerelt kivitelben is gyártják. A zuhanyválaszfalak igényes megjelenésűek, vízállóak, könnyen tisztán tarthatóak, kis helyigényűek és gyorsan kivitelezhetőek.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SVM üveg WC-fülkék
 
SVM üveg WC-fülkék

Egyre keresettebbek az üveg WC-fülkék a modern vizesblokkokba. Az üveg szaniter válaszfal rendszerek stílusosak, modernek, rendkívül egyszerűen és higiénikusan tisztán tarthatóak. Tökéletes választás exkluzív szállodák, éttermek, wellness központok, irodaházak részére. Az SVM Ü10 típusú kabinnál 10 mm vastag biztonsági üvegpanelek és szálcsiszolt rozsdamentes acél szerelvények gondoskodnak az üveg WC-fülkék biztonságos használatáról és hosszú élettartamáról. Az üvegpanel a RAL színskála alapján tetszőlegesen választható színből készül, mely festés vagy fóliázás után átlátszatlan felülettel rendelkezik. Teljesen vízállóak, egyaránt használhatóak WC-fülkeként és zuhanykabinként.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A szaniter válaszfal és fülkerendszer a szárazépítés egyik speciális térelhatároló szerkezete, melyet lábakon álló fém vázszerkezet és az azt kitöltő panel alkot. Jellemzően próbafülkék, mellékhelyiségek, WC-, pissoire (piszoár) válaszfalként, illetve zuhanykabinokban, öltözőkabinokban fülkerendszerként alkalmazzák. A fülkék kialakítása lehet nyitott (pl. zuhanyfülke), függönnyel lezárt (zuhanyfülke, próbafülke), ajtós (WC-fülke, öltözőkabin). Ezekből legtöbb esetben fülkerendszer is kialakítható, illetve (profilrendszertől függően) bármilyen szögtörés és tetszőleges íves alaprajz is megvalósítható. A panelek megválasztása nagyban függ a páraterheléstől. A panelek alapanyaga melamingyantával mindkét oldalt préselt laminált forgácslap vagy faforgácslap, MFC lap, műgyanta alapú lemez, kompakt lap valamint magas minőségű LSG biztonsági üvegek lehetnek. Alkalmazásától függően kopásálló, karcálló, ütésálló, dörzsölésálló, vízálló, nyomásálló és törésálló, vízálló, hőálló, gőzálló és fagyálló, savnak és lúgnak ellenálló tulajdonságokkal rendelkeznek. Az öltözőfülkékre, valamint a WC fülkén is szükséges foglaltság jelző és zár. A fülkerendszereket nagyobb igénybevételű öltözőkben, iskolák, kollégiumok, sportcsarnokok, uszodák, fürdők, bevásárló központok vizes helyiségeiben használják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...