Mozgólépcsők, mozgójárdák

Otis 606 NCT mozgójárda
 
Otis 606 NCT mozgójárda

Kereskedelmi mozgójárda, a ma kapható mozgójárdák közül az egyik legbiztonságosabb berendezés. A mozgó korlát több, mint tízféle színből készülhet, és ehhez illeszthető a szinteken lévő befutódobozok, valamint az oldalburkolatok színe is. A balusztrádok lehetnek a szabványos átlátszó biztonsági üvegen túlmenően füstszínű, bronz vagy zöld üvegből is. A felső és alsó szinten a lépcső alatti világítás esztétikus és növeli a biztonságot. A lépcsők melletti teljes vagy részleges megvilágítás igény szerint szintén megvalósítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A mozgólépcsők tömegek szintek közötti közlekedésére alkalmas berendezések. Főként metrók, bevásárlóközpontok, repülőterek gyors és biztonságos gyalogos közlekedését segítik. Felépítésük a vonóláncokból, vezetősínekből, a hajtóműből és a vázszerkezetből áll. A lépcsőfokok a vezetősínekhez kapcsolódnak. A mozgólépcső tetejére érve síkba helyezkedve a lépcső alá fordulnak, végig követik a pályájukat az ellenkező irányba, majd a felszínre érve újra lépcsőfokokat alkotnak.

A mozgójárdák működési elve és megjelenése hasonló a mozgólépcsőkéhez. A mozgójárda megkönnyíti a nagyobb csomagok, poggyász, babakocsik, bevásárlókocsik szállítását vízszintes pályán vagy kis szögben haladva. A mozgólépcsők és mozgójárdák járófelülete fésűs lemez, ami rozsdamentes acélból készül. A korláton a lépcsővel együtt futó gumiborítás található. Az oldalfal burkolata leggyakrabban acél vagy üveg.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...