Fagyapot és parafa szigetelések

Heratekta C3-031 fagyapot hőszigetelő tábla Heraklith A2-C fagyapot tábla Heraklith-C fagyapot hangszigetelő tábla Heraklith Agro fagyapot tábla
 
Heraklith fagyapot hőszigetelő lapok
6 termék

Heraklith hő- és hangszigetelő termékcsalád.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Parafa 2 mm padlóalátét
 
Parafa 2 mm padlóalátét

A kiváló minőségű természetes parafából készült padlóalátét használata lehetséges minden úsztatott padlónál, beleértve a laminált padlót és a három rétegű fapadlót is. Magas sűrűségének és rugalmas szerkezetének köszönhetően ellenáll a nedvességnek, nem penészedik és nagy teherbírásának köszönhetően a padlót teljes élettartama alatt megvédi. A parafa padlóalátét használható padlófűtéssel ellátott helyiségekben is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A fagyapot szigetelés táblába préselt, cementkötésű faforgács szálakból álló hő-és hangszigetelő anyag. Páradiffúziós ellenállása alacsony, jó nedvességszabályozó és hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik. Nehezen éghető, szilárd és rugalmas, a növényi- és állati kártevőkkel szemben ellenálló, vakolható anyag. A homogén fagyapot táblákat átszellőztetett homlokzatoknál, könnyűszerkezetek építésénél, bent maradó zsaluzatok készítésekor, válaszfalak és falak (akár utólagos) hangszigetelésekor valamint akusztikus álmennyezeteknél alkalmazzák. A többrétegű, polisztirol- vagy kőzetgyapot betétes fagyapot lemezeket hőszigetelő rétegként födémeknél, homlokzatnál és garázsoknál használják. Hőhídmentes kialakításokra alkalmas kiegészítő szigetelő elemek is készíthetők fagyapotból; ezek a sarok-elemek, koszorú- elemek, U-zsalu elemek, melyeket vasbeton koszorúknál, áthidalóknál, térdfalaknál bent maradó zsaluzataként építenek be. Az expandált, fekete parafa felpuffadt és magas hőmérsékleten tömbösített szemcsékből áll, alkalmas bármely épületrész hőszigetelésére, valamint felhasználható hang-szigetelésre, illetve a rezgések elleni szigetelésre is. Lélegző, jó páraáteresztő anyag, rugalmas, a mechanikai hatásoknak jól ellenáll. Újrahasznosítható és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat jól tűrő, kis hővezetési tényezőjű anyag. A jól vágható fekete parafatáblákat ragasztással illetve dübellel rögzítik. A nagyobb fajsúlyú agglomerált, tömörített parafa tábla kötőanyag és adalékanyag nélkül készül, kedvező hőátadási tényezője miatt kiváló hőszigetelő anyag. A tekercsekben és lapokban beszerezhető lemezek jól szabhatók, a fal- és padlószerkezet hanggátló és rezgésgátló rétegeként valamint a tágulási hézag kitöltésére használhatók fel. Vízszintes elhelyezésnél általában csak fektetik, szegély és függőleges kiképzésnél ragasztással rögzítik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...