Knauf Insulation csomagolásváltás

A megszokott színkódolási rendszer változatlan marad

A jövőben a Knauf Insulation ásványgyapot szigetelőanyagok új csomagolási design-t kapnak. A szigetelés teljesítményétől vagy felhasználási területtől függően a csomagolás különböző színű lesz. Azonban az új,  fenntarthatóbb termékcsomagolás még többet fog nyújtani.

A csomagolási egységek, termékméretek és cikkszámok nem változnak.

Nagyobb újrahasznosítási arány
A cél, hogy a jövőben olyan csomagolófóliákat használjanak, amelyek jelentős részben újrahasznosított műanyagból készülnek. Ez tovább csökkenti az alapanyagigényt a  szigetelőanyagok csomagolásához. Ez a lépés is tovább fokozza a termékek fenntarthatóságát.

Kevesebb szín
A Knauf Insulation ásványgyapot szigetelőanyag csomagolásainak nyomtatásához kevesebb festéket fognak használni. Ezt a változást már az építőipari felhasználásra tervezett, újonnan csomagolt szigetelőtekercseknél és szigetelőlapoknál is első pillantásra észre lehet venni. A festékhasználat csökkentésével a fóliák újrahasznosítási képessége javul, így a megoldások fenntarthatósága növekszik.

A hírben szereplő termékek
NatuRoll Pro üveggyapot Unifit 032 üveggyapot tekercs Unifit 034 üveggyapot tekercs Unifit 035 üveggyapot tekercs
 
Üveggyapot tekercsek és táblák
12 termék

A Knauf Insulation - új, fejlett és szabadalmaztatott technológiával gyártott termékei széles választékban elérhetőek a lehető legváltozatosabb igények kielégítésére. A termékeket magastetőkhöz, külső és belső falakhoz, elválasztókhoz és födémekhez alkalmazhatják: az üveggyapot igazán sokoldalú.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CLT C1 kőzetgyapot lamellázott hőszigetelő tábla SW MPS WC kőzetgyapot hő- és hangszigetelő tábla MPN kőzetgyapot hőszigetelő tábla MPE kőzetgyapot hőszigetelő tábla
 
Kőzetgyapot hőszigetelő táblák
17 termék

A Knauf Insulation kőzetgyapot anyagai - régi néven Nobasil kőzetgyapot anyagok - szinte minden felhasználási területen alkalmazhatók. A termékpalettán egyaránt megtalálhatók a kisebb testsűrűséggel rendelkező kőzetgyapot szigetelőanyagok és a nagy teherbírású, lépésálló, illetve a vakolható, homlokzati kőzetgyapot anyagok.

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ásványgyapot szigetelések
 
Ásványgyapot szigetelések

Az ECOSE Technology-val gyártott ásványgyapotok megjelenése és tapintása eltér minden eddig ismert szigetelőanyagtól. Puhább tapintású, kisebb a porképződése, szagtalan és könnyen vágható. Az ECOSE Technology-val készült Knauf Insulation ásványgyapot természetesen barna színű: nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és fehérítőt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Supafil Cavity fújható üveggyapot szigetelés Supafil Loft 045 fújható üveggyapot szigetelés Supafil® Frame fújható üveggyapot szigetelés Supafil® Timber Frame fújható üveggyapot szigetelés
 
Knauf Insulation fújható üveggyapot szigetelés
5 termék

A Knauf Insulation fújható szigetelései, olyan nem éghető, kötőanyag nélkül készülő szálas üveggyapot termékek, amelyeket más módon nem szigetelhető üregek kitöltésére vagy könnyű (pl. függesztett szakipari) födémek tetőtéri szigetelésére lehet használni. Befújásuk csak ilyen célra kifejlesztett géppel végezhető, amely a bálába préselt anyag fellazítását, adagolását és befújását végzi. A technológia előnye a gyors kivitelezés, megbízható minőség, a kis fajlagos tömeg, valamint a szigetelt épületszerkezet tűzbiztonságának javítása.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fire-teK® Duct Protect rendszer
 
Fire-teK® Duct Protect szigetelőrendszer

A Knauf Insulation Fire-teK® rendszer megelőző tűzvédelmet biztosít a szellőzőcsatornák számára. Olyan ásványgyapot termék, amelynek egyik oldalán üvegszállal megerősített, szakadásálló alufólia szövet található. Azon túlmenően, hogy védelmet nyújt tűz esetén, a Knauf Insulation Fire-teK® rendszere jó hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Urbanscape® Green Roof zöldtető rendszer
 
Urbanscape® Green Roof zöldtető rendszer

Az Urbanscape® innovatív, könnyű, kiváló vízvisszatartó képességgel rendelkező és könnyen kivitelezhető rendszer, amelyet kifejezetten városi környezetben található lakó-, és nem lakáscélú és ipari épületek zöldtető rendszereihez terveztek. Az Urbanscape® Green Roof komplett zöldtető rendszer, amely gyökérálló fóliából, vízmegtartó képességgel vagy anélküli felületszivárgó, ültetőközegből - egyedülálló, szabadalmaztatott kőzetgyapot paplanból - és vegetációs rétegből áll. Az öntözőrendszert a helyi éghajlati viszonyoktól függően kell kialakítani.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Hangszigetelések
Hangszigetelések
Épületgépészeti hőszigetelések, hangszigetelések
Épületgépészeti hőszigetelések, hangszigetelések
Fagyapot és parafa szigetelések
Fagyapot és parafa szigetelések
Üveggyapot és habüveg szigetelések
Üveggyapot és habüveg szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...