Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k

Toilitech öntisztító köztéri WC-k
 
Toilitech öntisztító köztéri WC-k

A Toilitech exkluzív technológiája a legújabb generációs gépezetekké alakítja át a hagyományos közcélú létesítményeket, melyek rendkívül magas szintű higiéniát, tisztaságot és biztonságot képesek nyújtani. A különleges technikai eszközöknek köszönhetően az öntisztító WC-k minden egyes használat után tisztításra és fertőtlenítésre kerülnek. A köztéri illemhely távolból történő figyelemmel kísérése lehetővé teszi, hogy a tényleges használat alapján egyedileg lehessen alakítani a karbantartási műveleteket, így optimalizálva a költségeket és minimalizálva a szerviztechnikusok beavatkozását.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Piano Automatic, automatikus működtetésű köztéri illemhely Art Relic Automatic, utcabútor jellegű, automatikus működésű köztéri illemhely Art Relic Professional Plus automatikus működtetésű köztéri illemhely, padló és wc mosással
 
B&K Utcabútor jellegű automata nyilvános WC-k
3 termék

Automatikus működésű, mozgáskorlátozottak által is használható köztéri illemhelyek többféle formai kialakításban, vandálbiztos kivitelben is. Alaprajzuk szerint lehetnek zongora alapúak és téglalap alapúak. Felszereltség szerint: basic, automatic, professional, professional plusz. Vandálbiztos berendezések. Alapszínük és dekorációs lehetőségük adott palettáról választható.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A raktárkonténerek, irodakonténerek, szaniterkonténerek előregyártott, tipizált méretű fémszerkezetű térelemek, melyek kialakításuktól függően tárolásra vagy emberi tartózkodásra alkalmasak. A legegyszerűbb konténerek a raktárkonténerek, melyekben különböző áruk tárolására van lehetőség zárható módon. A speciális hűtőkonténerekbe fagyasztott illetve friss, raklapos áru helyezhető. A hőszigetelt irodakonténerek leggyakrabban építési területek tartozékai. Mivel összeépíthetők és összenyithatók, rugalmasan alakíthatók a konkrét igényekhez. Felszereltségükhöz nyílászárókon kívül belső burkolatok, villamos szerelvények (kapcsolók, dugaljak, lámpatestek) és akár elektromos fűtőtestek is tartozhatnak. Felhasználásuk legtöbbször irodaegységként, de öltözőhelyiségként, műhelyként, portásfülkeként, őrkonténerként és elsősegélynyújtó pontként is ismert. A szaniterkonténerek tartalmazhatnak kompletten felszerelt női és férfi mosdót, vagy akár zuhanyzókat is. A mobil WC-k egyidejűleg jellemzően egy személy által használható szaniter térelemek, melyek nem igényelnek víz, csatorna és elektromos csatlakoztatást. Gyors kihelyezhetőségük miatt praktikusak építési területeken, szabadtéri rendezvényeken vagy bárhol kültéren. Előfordulhatnak automatikus működésű és mozgáskorlátozottak által is használatható változatokban. A raktárkonténerek, irodakonténerek, szaniterkonténerek és mobil WC-k teherautóval és más szállítóeszközzel könnyen mozgatható eszközök, melyek a funkciójuknak megfelelő belső kialakítással és felszereltséggel rendelkeznek, ezáltal rövid időn belül üzembe helyezhetők ott, ahol ideiglenes időre vagy hosszabb távra igény van rájuk.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...