Hidromasszázs medencék

Wellis Everest Life Premium masszázsmedence
 
Wellis Everest Life Premium masszázsmedence

A Wellis prémium jakuzzijai minden szempontból kiemelkednek. A kifinomult formatervezés, a gondosan kiválasztott alapanyagok és a személyre szabott funkcionalitások révén a Wellis minden termékcsaládja egyedülálló wellness élményt kínál. A Wellis PeakLine jakuzzi család a luxus és a prémium minőség jegyében született. Ez a termékcsalád tökéletes választás azok számára, akik szeretik a kivételes kényelmet, a kimagasló teljesítményt és a lenyűgöző dizájnt. A jakuzzik számos csúcstechnológiás funkcióval rendelkeznek, amelyek közé tartoznak az innovatív masszázsfúvókák, a hatékony szűrőrendszerek és a beépített hangrendszer. A fúvókák gondosan tervezett elhelyezkedése biztosítja, hogy a hidromasszázs minden ponton a testen optimális legyen, így elősegítve a teljes kikapcsolódást és a regenerációt. A Wellis Everest Life Premium masszázsmedencékben a rendkívül kedvező energiafogyasztásnak köszönhetően a napi fogyasztás rendkívül alacsony, 2,9 kWh-ra csökkent az 5 személyes modell esetében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A hidromasszázs medencék általában 3-7 személy által használható beltéri vagy kültéri nagyobb méretű kádak, melyek a fürdőzést a vízsugarak és levegő-befúvás masszírozó hatásával, valamint egyéb olyan kényelmi funkcióval egészítik ki, melyek az ellazulást és pihenést szolgálják. Magánházakon, lakásokon kívül wellness szállodák, panziók, vendégházak, élményfürdők, spa-k kedvelt kiegészítői.

A medencék telepíthetők belső térbe, vagy szabadba, süllyesztett, vagy úgynevezett bútorozott formában. Bútorozott masszázsmedence esetén a külső burkolat műanyag, szintetikus vagy természetes fa. A medence anyaga különböző színű, árnyalatú és vagy akár mintázatú polietilén illetve akril. A medencébe épített nemesacél légfúvó jet-ek, a vízbe szabályozható erősséggel levegőt fújnak, és ezzel masszíroznak. Ezek mellett vízbefúvó jet-ek is lehetnek, melyeknek szintén masszázs funkcióik vannak. A vizet a keringtető szivattyú áramoltatja keresztül a szűrőkön, így biztosítva a tisztított melegvizet. A medencék szélén fejtámlák, az alján ülő-, fekvőhelyek és lábtartók vannak kialakítva.

Egyes típusoknál a víz ellenáramoltatása lehetővé teszi a medencében való úszást. Ezáltal kis helyen is rendelkezésre állhat egy úszómedence. A hidromasszázs medencékhez kiegészítő funkciók tartozhatnak, például vízalatti világítás, zenelejátszó, vagy aroma- és színterápia.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...