Ragasztók hőszigetelésekhez

Cemix Thermofix ragasztóhabarcs Cemix StyroKleber polisztirol ragasztó Cemix StyroKleber Extra polisztirol ragasztó Cemix Klebespachtel ragasztótapasz
 
Cemix rendszerragasztók
4 termék

Polisztirol ragasztó, ragasztótapasz, Thermofix ragasztóhabarcs

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
webertherm 461 profi polisztirollap-ragasztó webertherm 701D prémium polisztirollap-ragasztó webertherm multi comfort könnyített polisztirollap-ragasztó webertherm mineral ásványgyapotlap-ragasztó
 
weber teljes hőszigetelő rendszerek ragasztói
5 termék

A Weber hőszigetelő lap ragasztók magas minőségű, korszerű anyagok, melyek alkalmazása elengedhetetlen feltétel a rendszergarancia előnyeinek kiaknázásához. Hazai fejlesztésű termékek, melyek tulajdonságai optimálisan járulnak hozzá a hőszigetelő rendszer kiváló teljesítményéhez.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Den Braven Thermo Kleber téli ragasztóhab
 
Den Braven Thermo Kleber téli ragasztóhab

Modern, egykomponensű poliuretán ragasztó falazatra történő hatékony szigetelő ragasztáshoz. Tanúsított termék, az ETICS hőszigetelő rendszer egyik eleme. Ideálisan alkalmazható alacsony hőmérsékleten, amikor cementkötésű ragasztó használata nem lehetséges. Könnyű szigetelőanyagok és polisztirol dekorációs elemek ragasztására. Alkalmas az ún. szendvicspanelek EPS lapjainak ragasztására energiatakarékos ház építésekor. Kiegészítő ragasztóként alkalmazható a mechanikusan rögzített ETICS rendszerekben. Emellett lábazati XPS ragasztására, valamint EPS és XPS hőszigetelő lemezek közötti hézagok kitöltésére is használható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Den Braven Thermo Kleber ragasztóhab
 
Den Braven Thermo Kleber ragasztóhab

Modern, egykomponensű poliuretán ragasztó szigetelőlapok hatékony rögzítéséhez. Tanúsított termék, az ETICS hőszigetelő rendszer egyik eleme. EPS, XPS és ásványgyapot hőszigetelő lemezek közötti hézagok kitöltésére, valamint lábazati EPS-P és XPS ragasztására is használható. Kitűnően alkalmazható szendvicspanelek (fa-PUR-EPS) külső köpenyének kialakítására is. Kiválóan tapad betonhoz, vakolathoz, falazathoz, fához, polisztirolhoz, stb.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
METON TEXTURATO EPS rendszerragasztó METON TERRA EPS rendszerragasztó METON THERMO UNI hőszigetelő rendszerragasztó METON NEXT EPS rendszerragasztó
 
METON hőszigetelő rendszerragasztók
5 termék

Homlokzati hőszigetelő rendszereknél expandált polisztirol és kőzetgyapot lapok ragasztásához, üvegszövetháló beágyazásához, gletteléséhez alkalmazható gyárilag előkevert szárazhabarcsok.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tytan STYRO PRO 3D hőszigetelő ragasztó
 
Tytan STYRO PRO 3D hőszigetelő ragasztó

Ajánlott szigetelő lemezek beépítéséhez ETICS rendszerben. Az egyedülállóan nagy sűrűségű összetétel biztosítja az azonnali ragasztást és az erős kötőerőt. Alkalmas expandált polisztirol - beleértve a grafitot is - (EPS), extrudált polisztirol (XPS), poliuretán lemezek (PUR és PIR), ásványgyapot és habüveg ragasztására. Minden típusú építőanyagon és felületen alkalmazható, mint pl.: beton, fa, OSB, bitumenes membránok, kerámia tégla, szilikát tégla, üveg, fém és PVC.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mapetherm ragasztótapasz Mapetherm AR1 ragasztóhabarcs hőszigeteléshez
 
Mapetherm ragasztók hőszigetelésekhez
2 termék

A hőszigetelési munkák során alkalmazott ragasztónak biztosítania kell az úgynevezett nyíró- és a leválási erőkkel szembeni ellenállást. Abban, hogy ezeknek az erőknek ellenálljanak a hőszigetelés során használt hőszigetelő lapok, nagy szerepe van a ragasztóban megtalálható műgyanta mennyiség arányának. Ez az arány határozza meg ugyanis a ragasztó minőségét, megfelelő rugalmasságát, tapadását a felületekhez. A Mapei ragasztók kiváló minőségűek és megfelelő műgyanta tartalommal rendelkeznek.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DRYVIT® PS ragasztó és simítótapasz
 
THERMOTEK® Dryvit PS ragasztó és simítótapasz

A DRYVIT® EPS hőszigetelő rendszer hőszigetelő tábláinak felragasztásához és az üvegszövet réteg beágyazásához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Régi és új épületek homlokzatszigeteléseinek, lapostetők, alulról felfele hűlő födémek, erkélylemezek szigeteléseinek rögzítésére alkalmazható hab, paszta vagy habarcsragasztók. A függőleges határoló és fogadó szerkezet lehet betonfal, téglafal, könnyűszerkezetes vagy vakolt fal, a vízszintes szerkezet pedig erkély, loggia, zárófödém, pincefödém. A hőszigetelés ragasztók jól tapadnak kő, kerámia, fa, beton, gipsz alapfelületre és a táblás- vagy lapszigetelésekhez. A hőszigetelő lapokat pontszerűen, kerületükön vagy teljes felületen ragasztják, polisztirol esetén legalább a felület 40%-án, ásványgyapotnál pedig a 70%-án. A rögzítés módja függ az épület magasságától is (pl szélteher, tűzvédelem). Polisztirol és ásványi gyapot szigetelések ragasztásos és mechanikus rögzítése és glettelése megvalósítható bármilyen dőlésszögű síkban a hozzájuk kapcsolódó üvegszövet vakolóhálókkal együtt. A ragasztó gyakran része a hőszigetelő rendszernek, ilyen esetben a rendszer minden elemét egyazon gyártó biztosítja. A ragasztók kötőanyaga lehet poliuretán, műanyag diszperzió, cement, polimer és ezekhez társulnak még különböző szálerősítő anyagok. A létrejövő kapcsolat páraáteresztő és vízoldhatatlan, nagy szilárdságú, de rugalmas.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...