Homlokzati hőszigetelő rendszerek

 
Ceresit hőszigetelő rendszerek és vakolatok
23 termék

A Ceresit hőszigetelő rendszer magasabb komfortérzetet nyújt otthonában, miközben jelentősen kevesebbet költ lakása fűtésére vagy hűtésére. A Ceresit olyan hőszigetelő termékeket és rendszert biztosít, amelyek tartósak, hatékonyak és hosszú élettartamúak. Innovatívak és új technológiákon alapulnak. A homlokzat biológiai szennyeződései (algák, gombák) elleni BioProtect formulával rendelkeznek. A rendszer alkalmazható új építéseknél és felújításoknál is.

23 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Murexin hőszigetelő rendszer
6 termék

Az Energy Saving System (polisztirol és ásványgyapot lemezes) hőszigetelő rendszerek, ideálisak régi és új építésű családi és társasházak, és nem lakóépületek homlokzati szigetelésére.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
JUBIZOL hőszigetelő rendszer
8 termék

A JUBIZOL homlokzat egy univerzális homlokzati hőszigetelő rendszer, amely különböző épületekhez és építészeti stílusokhoz is alkalmazható. A rendszer megfelel az épület külső falainak hatékony és elegendő hőszigetelése által támasztott követelményeknek, védi a homlokzatfelületeket a légköri hatásokkal szemben, valamint lehetővé teszi az épület kívánság szerinti esztétikus külső megjelenésének megvalósítását. A Jubizol homlokzaton a záróréteg színével és textúrájával, a díszszegélyekkel, koszorúkkal, és hasonló dekorációs elemekkel a lakóépületek, irodaházak vagy egyéb épületek esetén biztosíthatjuk az elérni kívánt esztétikus megjelenést, amely összhangban van a környezettel. A Jubizol homlokzati megoldások különféle kivitelezése mind az átlagos közép-európai éghajlati viszonyok mellett, mind pedig extrémebb körülmények között is nagyon hatékonyak.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
REVCO homlokzati hőszigetelő rendszerek
2 termék

A REVCO polisztirol (EPS) és kőzetgyapot (MW) alapú homlokzati hőszigetelő rendszerek ragasztó- és simítóhabarcsot, hőszigetelő anyagot, üvegszövet hálót, mechanikus rögzítéseket, vakolatalapozót és fedővakolatot tartalmaznak.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
LB Knauf hőszigetelő rendszerek
5 termék

A Lasselsberger-Knauf Kft. hőszigetelő rendszereinél nagy szerepet kap a minőség és a garancia. Azok számára, akik a teljes hőszigetelő rendszert vásárolják, 5+5 év garanciát biztosítanak, ennek igazolására kérésükre garancialevelet is mellékelnek.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit hőszigetelő rendszerek kiegészítő anyagai
4 termék

Polisztirol és/vagy ásványi gyapot hőszigetelő táblák ragasztására és vakolaterősítő háló ágyazására.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Mapetherm Tile System homlokzati hőszigetelő rendszer

Vékony porcelánlapokkal burkolt homlokzati hőszigetelő rendszer.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A homlokzati hőszigetelő rendszerek feladata a megfelelő hő- és hangszigetelés, a határoló épületszerkezetek védelme, a beltéri komfortérzet és az esztétikus homlokzati kép együttes megteremtése. Általában polisztirol vagy kőzetgyapot hőszigetelő lemezből, vakolatból, rögzítő és kiegészítő elemekből, valamint alapozó rétegekből állnak. A homlokzati falra felhordott szilikát, szilikon vagy műgyanta alapanyagú vékonyvakolatokkal szemben elvárás, hogy időjárásállóak, jó víztaszító és páraáteresztő képességűek legyenek. A lábazatok kialakításánál a mechanikai hatásoknak jobban ellenálló és a vízfelvételére nem hajlamos extrudált polisztirol hőszigetelő réteg beépítése mellett tartós, víztaszító lábazati vakolat felhordása szükséges. Az első sor hőszigetelő lapot lábazati (vízorros) indítóprofilokba helyezik. A szigetelő rendszer éleit mechanikai hatásoktól védő, a sarkok kitörését megakadályozó, alumínium vagy üvegszövet hálóval bevont PVC élvédő profilokat a hőszigetelő lapok sarkaira rögzítik. A különböző elemek találkozásánál alkalmazhatók a tömítőszalagok, dilatációs profilok és ablakcsatlakozó profilok. A hőszigetelő lemezeket ragasztással és dübelezéssel rögzítik fel a homlokzati falra.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...