Lépcsőliftek, székliftek

Induct Trade CMA-1 evakuáló szék
 
Induct Trade evakuáló székek

Az evakuáló, menekítő hordszékek az épületből való kimenekítést teszik lehetővé. Használata gyors és egyszerű, lenyitható gumi hernyótalpakkal a lépcsőn történő menekítést, személyek lépcsőn történő fel- és leszállítását segítik elő.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Induct Trade akadálymentes mobil medencelift
 
Induct Trade akadálymentes medenceliftek

A medenceliftek kiváló minőségűek és rendkívül biztonságosak. Könnyen kezelhetőek, egyszerűen odatolhatóak a medencéhez vagy akár a stéghez, így a kerekesszéket használók egy kellemes hajókirándulást is maximálisan élvezhetnek. A gyógy- és iszapfürdőkben, gyógyászati szállodákban, wellness hotelekben és strandokon is használható berendezések minden igényt kielégítenek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Induct Trade hernyótalpas lépcsőjárók - IT 2004/150
 
Induct Trade hernyótalpas lépcsőjárók, elektromos betegszállító

A hernyótalpas lépcsőjáró egy mobil kerekesszék lift, mely segítségével könnyedén a saját kerekesszékével lehet a mozgáskorlátozott személyeket a lépcsőn fel és le mozgatni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Induct Trade mobil kerekesszék rámpák
 
Induct Trade mobil kerekesszék rámpák

Akadálymentes mobil és fix csúszásmentes rámpák kerekesszéket használó személyek számára.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Induct Trade Delta platform lépcsőlift
 
Induct Trade platform lépcsőliftek, emelők

A platformlift tökéletes megoldást nyújt mozgáskorlátozottak számára, beltéri és kültéri egyenes lépcsők által nyújtott akadályok áthidalására. Az esztétikus és felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően ez a felvonó bármilyen környezetbe illeszthető, és javítja a felhasználó függetlenségét és életminőségét.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Lépcsőliftek, székliftek épületszintek közötti emelkedőkön, lépcsőkön. Ilyen berendezések mind családi házakban, mind közintézményekben egyaránt használhatók, telepíthetők. A korlátliftek a lépcsők meredekségét követve, egyenes vagy íves pályán közlekednek. A lépcsőliftek utasaikat kerekesszékükben szállítják. A székliftek gyakran magánházak berendezései, melyek megkönnyítik a lépcsőn járást a mozgásukban részben akadályozott vagy mozgássérült személyek számára. Az emelőlapok kisebb szintkülönbségek akadálymentes áthidalását szolgálják rámpák, rövidebb lépcsőszakaszok pihenőinél.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...