REVCO PRIMER vakolatalapozó REVCO SILICATE vakolatalapozó REVCO WINTER vakolatadalék
 
REVCO alapozók
3 termék

A vakolatalapozók gyárilag előkevert, diszperziós vagy vízüveg kötőanyagot, kvarc töltőanyagot és tulajdonság javító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésű termékek.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ground TT vakolatalapozó Ground SIL vakolatalapozó Ground Fix univerzális mélyalapozó
 
King Stone Chemicals alapozók
3 termék

Felhasználásra kész, akryl és silicon bázisú, környezetbarát, színes vakolatalapozók, valamint akryl bázisú, környezetbarát, univerzális mélyalapozók.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LB Knauf Putzgrund vakolatalapozók
 
LB Knauf Putzgrund vakolatalapozók

A Putzgrund vakolatalapozó felhasználásra kész, alkáliálló, műanyagdiszperziós kötőanyagú alapozó. Ásványi-, műgyanta- és szilikonbázisú színezővakolatok felhordása előtt az alapfelületek nedvszívó képességének csökkentésére és kiegyenlítésére, valamint a tapadás javítására Putzgrund vakolatalapozót használjunk! Pórusbetonból készült falazatoknál az alapvakolat felhordását megelőzően, a falfelületek egyenletes szívóképességét és a megfelelő tapadóerőt 1:1 arányban higított Putzgrund vakolatalapozóval is biztosíthatjuk.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® kolor vakolatokalapozó THERMOTEK® kolor szilikon vékonyvakolat alapozó THERMOTEK® kolor szilikát vékonyvakolat alapozó
 
PPG Trilak vakolatalapozók
3 termék

Vékonyvakolatok alapozófestékei. Dryvit és Thermotek vékonyvakolatok alá. Diszperziós, szilikon, szilikát kötőanyagú termékek.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A gúzok és alapozók kültérben és beltérben egyaránt alkalmazható kellősítő anyagok, melyek tapadást, egyenletes nedvszívást, felületi folytonosságot, megfelelő átszellőzést biztosítanak a fal és a vakolat között. A gúzok zsákos kiszerelésben kaphatók. Az alapozók kenhető vagy folyós vödrös/ kannás termékek. Felhordásuk minden esetben nedves állapotban történik kézzel vagy géppel. A rabichálóval kiegészített gúzréteg az alacsony szilárdságú és vegyes falazatok stabilizálását segíti. Különböző alapfelülethez specifikusan kifejlesztett tapadásjavító termékek kaphatók: fröcskölt alapozók, tapadóhidak, tapadásjavító habarcsok, iszapszerű alapozók. Ezek a termékek megfelelő alapréteget, tapadóhidat biztosítanak a teljes vakolati rendszernek, vízszintes és függőleges szerkezeteken.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...