Ceresit CT 16 vakolatalapozó
 
Ceresit CT 16 vakolatalapozó

Ceresit CT 16 alapozófesték akril és szilikon-szilikát vakolatokhoz - téli alkalmazásra. A külső és belső térben is alkalmazható CT 16 Winter vakolatalapozó kiválóan megtapad a régi és új épületek falazatán, valamint az üveghálóval erősített, ragasztótapasszal glettelt hőszigetelő lapokon. A termék tulajdonságai lehetővé teszik az enyhe, téli időjárási körülmények közötti alkalmazást, azonban a kivitelezés során a hőmérsékletnek 0°C fölött kell lennie, és csak 8 óra időtartam elteltével csökkenhet a hőmérséklet legfeljebb ­5°C-­ig.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Cemix Putzgrund vakolatalapozók Cemix Kontakt B PLUS tapadóhíd Cemix Tiefengrund mélyalapozó Cemix InterGRUND mélyalapozó
 
Cemix alapozók
4 termék

Az alapvakolatok felhordása előtt a különböző falfelületeket megfelelően elő kell készíteni az alapfelület és a választott alapvakolat függvényében.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
METON GROUND univerzális alapozó METON GROUND TT vakolatalapozó METON GROUND SIL vakolatalapozó METON GROUND QUARC lábazati vakolatalapozó
 
METON vakolatalapozók
4 termék

Felhasználásra kész, akril és szilikon bázisú, környezetbarát, színes vakolatalapozók, valamint akril bázisú, környezetbarát, univerzális mélyalapozó.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RIKOMBI GRUND univerzális mélyalapozó és tapadásfokozó RIKOMBI KONTAKT speciális kötőhíd RIKOMBI SPERRE NEUTRAL alapozó
 
Rigips alapozók
3 termék

Különböző felületek előkészítésére, nedvszívóképességük kiegyenlítésére, tapadásfokozásra szolgáló termékek.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® kolor vakolatokalapozó THERMOTEK® kolor szilikon vékonyvakolat alapozó THERMOTEK® kolor szilikát vékonyvakolat alapozó
 
PPG Trilak vakolatalapozók
3 termék

Vékonyvakolatok alapozófestékei. Dryvit és Thermotek vékonyvakolatok alá. Diszperziós, szilikon, szilikát kötőanyagú termékek.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A gúzok és alapozók kültérben és beltérben egyaránt alkalmazható kellősítő anyagok, melyek tapadást, egyenletes nedvszívást, felületi folytonosságot, megfelelő átszellőzést biztosítanak a fal és a vakolat között. A gúzok zsákos kiszerelésben kaphatók. Az alapozók kenhető vagy folyós vödrös/ kannás termékek. Felhordásuk minden esetben nedves állapotban történik kézzel vagy géppel. A rabichálóval kiegészített gúzréteg az alacsony szilárdságú és vegyes falazatok stabilizálását segíti. Különböző alapfelülethez specifikusan kifejlesztett tapadásjavító termékek kaphatók: fröcskölt alapozók, tapadóhidak, tapadásjavító habarcsok, iszapszerű alapozók. Ezek a termékek megfelelő alapréteget, tapadóhidat biztosítanak a teljes vakolati rendszernek, vízszintes és függőleges szerkezeteken.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...