Ground Color festékalapozó Ground Quarc vakolatalapozó Ground TT vakolatalapozó Ground SIL vakolatalapozó
 
King Stone Chemicals
5 termék

Felhasználásra kész, akryl és silicon bázisú, környezetbarát, színes vakolatalapozók, valamint akryl bázisú, környezetbarát, univerzális mélyalapozók.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Cemix Putzgrund vakolatalapozók
 
Cemix Putzgrund vakolatalapozó

A Putzgrund vakolatalapozó felhasználásra kész, alkáliálló, műanyagdiszperziós kötőanyagú alapozó. Ásványi-, műgyanta- és szilikonbázisú színezővakolatok felhordása előtt az alapfelületek nedvszívó képességének csökkentésére és kiegyenlítésére, valamint a tapadás javítására Putzgrund vakolatalapozót használjunk! Pórusbetonból készült falazatoknál az alapvakolat felhordását megelőzően, a falfelületek egyenletes szívóképességét és a megfelelő tapadóerőt 1:1 arányban higított Putzgrund vakolatalapozóval is biztosíthatjuk.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RIKOMBI GRUND univerzális mélyalapozó és tapadásfokozó RIKOMBI KONTAKT speciális kötőhíd RIKOMBI SPERRE NEUTRAL alapozó
 
Rigips alapozók
3 termék

Különböző felületek előkészítésére, nedvszívóképességük kiegyenlítésére, tapadásfokozásra szolgáló termékek.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® kolor vakolatokalapozó THERMOTEK® kolor szilikon vékonyvakolat alapozó THERMOTEK® kolor szilikát vékonyvakolat alapozó
 
PPG Trilak vakolatalapozók
3 termék

Vékonyvakolatok alapozófestékei. Dryvit és Thermotek vékonyvakolatok alá. Diszperziós, szilikon, szilikát kötőanyagú termékek.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A gúzok és alapozók kültérben és beltérben egyaránt alkalmazható kellősítő anyagok, melyek tapadást, egyenletes nedvszívást, felületi folytonosságot, megfelelő átszellőzést biztosítanak a fal és a vakolat között. A gúzok zsákos kiszerelésben kaphatók. Az alapozók kenhető vagy folyós vödrös/ kannás termékek. Felhordásuk minden esetben nedves állapotban történik kézzel vagy géppel. A rabichálóval kiegészített gúzréteg az alacsony szilárdságú és vegyes falazatok stabilizálását segíti. Különböző alapfelülethez specifikusan kifejlesztett tapadásjavító termékek kaphatók: fröcskölt alapozók, tapadóhidak, tapadásjavító habarcsok, iszapszerű alapozók. Ezek a termékek megfelelő alapréteget, tapadóhidat biztosítanak a teljes vakolati rendszernek, vízszintes és függőleges szerkezeteken.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...