Szórógépek

UltraMax Standard festékszóró berendezések UltraMax ProContractor festékszóró berendezések UltraMax IronMan festékszóró berendezések
 
UltraMax nagynyomású (Airless) festékszóró berendezések
3 termék

Az ULTRA® MAX II ideális közepes és nagyobb munkákhoz, kültéri és beltéri használatra egyaránt! A legmegbízhatóbb társ felújítási munkákhoz, új épületekhez, lakóházakhoz, kereskedelmi ingatlanokhoz, külső munkálatokhoz és egyéb lakóparki projektekhez. Az Airless rendszer teljesen levegő nélküli rendszer, a porlasztást a nagy anyagnyomás végzi. Az festőknek kialakított technológia gyakorlatilag erre épül. Nem minden anyag szórható nagy nyomással. Kerüljük a gipsz, mész és cement tartalmú anyagokat.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TexSpray T-Max 506 Airless glett- és dekoranyag szórógép TexSpray T-Max 657 Airless glett- és dekoranyag szórógép
 
Nagy és kis nyomású funkcióval ellátott szórógépek
2 termék

Glettanyagoktól a szemcsés dekoranyagok szórásáig a T-Max szórógépek mindenhol megállják a helyüket. A munkaterületekre történő optimális oda-vissza szállításra, és az egyszerű mozgatásra tervezték a helyszíneken. A szivattyú szerszámok nélkül szerelhető, így az könnyen hozzáférhető és tisztítható.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mark Max Standard glettszóró berendezések Mark Max ProContractor glettszóró berendezések Mark Max IronMan glettszóró berendezések
 
Mark Max nagynyomású (Airless) glettszóró berendezések
3 termék

A Mark Max elektromos szóróberendezések Endurance ™-szel, a piacon elérhető legrobusztusabb és legmegbízhatóbb szivattyúval vannak felszerelve.Az Endurance™ szivattyúk a tágas kialakításnak köszönhetően a fedőrétegek széles köre felvihető, így használatával maximális teljesítmény érhető el.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A szórógépek alkalmasak festékek, szigetelések, vakolatok, habarcsok, glettek, felületkezelő anyagok gyors és hatékony felvitelére. Segítségükkel nagy felületeken homogén bevonatok kialakítására van mód. A glettszórókat a beltéri glettanyagok és dekoranyagok szórásához, a szigetelésszóró vagy habszóró berendezéseket a folyékony állagú, gyors reakcióidejű anyagok felhordására használják. A festékszórókkal a festés gyorsan, gazdaságosan, környezetkímélő módon végezhető el. A bevonatok felvitele történhet a porlasztás elvén működő sűrített levegős szórópisztollyal. Az alacsony nyomású szórógépekben a porlasztáshoz szükséges levegőt ventilátorral, a közepes nyomású berendezésekben kompresszorral hozzák létre. A nagynyomású technológián alapuló szóróberendezések levegő rásegítéses vagy levegő nélküli (airless) szórással működnek. A levegő nélküli szórórendszerekkel kisebb anyagveszteség érhető el, továbbá gyorsan és jobb minőségben lehet kivitelezni. Korszerű szórási eljárás a bevonatok elektrosztatikus módon történő felvitele, ilyenkor a bevonat-részecskéket ellentétes töltésű felületre viszik fel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...