Nordson

Nordson porfestő berendezések

Termékcsalád tagjai

Encore® LT kézi porszóró rendszer
 
Encore® LT kézi porszóró rendszer

A robusztus kialakítás, a könnyű használat és a kiváló felhordási hatékonyság együttesen kiváló eredményeket biztosít a mindennapi porszórási feladatokhoz. Az Encore® LT kézi porszóró rendszert kemény, mindennapi használathoz tervezték. A rendszer minden megfelelő funkciót tartalmaz megfizethető áron, tartós, könnyen kezelhető és szervizelhető, és kiváló felhordási hatékonyságot és teljes bevonat-teljesítményt biztosít a legmagasabb minőségű késztermékek előállításához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Encore® XT kézi porszóró rendszer
 
Encore® XT kézi porszóró rendszer

Pehely könnyű pisztoly saját vezérlő gombokkal és kijelzővel, nagy hatásfokú injektor és egyszerű mégis rugalmas vezérlés, digitális zárt hurkú áramlásszabályzással. Ez az Nordson Encore® XT.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Encore® HD manuális rendszerek
 
Encore® HD manuális rendszerek

Maximalizálja festő sorának kapacitását a 4. generációs HDLV® porpumpák alkalmazásával. Az Encore HD rendszer a „dense-phase” azaz „sűrű-anyag” technológiát használja, így nagy sűrűségben és kis sebességgel szállít nagy koncentrációjú port a pisztolyhoz. Az injektoros technológiával ellentétben a por és a szórólevegő csak a pisztoly végében keveredik, így ezek egymástól függetlenül tetszőlegesen állíthatóak páratlan beállítási lehetőségeket adva a felhasználó kezébe. Mindez nagyobb felhordási hatékonyságot, kevesebb mellé szórást, azaz por megtakarítást és kiváló festett felületet eredményez minden elképzelhető alkatrész típuson.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Encore® nLighten kiegészítő
 
Encore® nLighten kiegészítő

Az nLighten kit egy kiegészítő, mely minden Encore pisztolyra felszerelhető. Ez egy nagy fényerővel bíró LED lámpa, amely a pisztolyra építhető. A lámpa a ravasz meghúzására automatikusan bekapcsol, majd az elengedése után 15 másodpercel automatikusan kikapcsol. A gyengén megvilágított kabinokban mutatkozik meg igazán az előnye, illetve ha üreges alkatrészeket festünk. Csökkenti a hiba lehetőségét és az újra festések szükségességét.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...