Méretre gyártott ConDoor garázskapuk

Méretre gyártott ConDoor garázskapuk

A garázskapu, melyet az Ön kívánságának megfelelően készítenek

Ha nem csak mutatós és praktikus garázskaput szeretne, ami megbízható és időtálló, könnyen és biztonságosan kezelhető, hanem amit a saját kívánságának megfelelően készítenek és tökéletes összhangban van otthonával, akkor a ConDoor garázskapu tökéletes választás.

Minden garázskapu az Ön egyéni kéréseinek eleget téve hagyja el gyárat. A ConDoor minőségi alapanyagok széles választékát kínálja,különféle stílusokban és felületi mintázatokkal, amelyeket tetszés szerint kombinálhat. A garázskapu színe az Ön ízlésének és háza kinézetének megfelelően alakítható. A kapu felépítésének köszönhetően a lehető legjobban kihasználhatja a garázsban lévő helyet.

High-Line, az elegáns megjelenés 

Méretre gyártott ConDoor garázskapuk - High-Line
Méretre gyártott ConDoor garázskapuk - High-Line

A High-Line garázskapu a tartósság, a funkcionalitás és a tetszetős megjelenés tökéletes kombinációja.

Nem véletlenül a High-Line termékcsaládba tartozó kapuk a legkeresettebbek a választékból. A termékcsalád kínálatában nagy választékban találhatóak felületi mintázatok és stílusok, a moderntől a klasszikusig. Kapuját egyedi méretek alapján gyártják az Ön által választott színben.

High-Line WOODGRAIN, a fahatású felület

Méretre gyártott ConDoor garázskapuk - High-Line Woodgrain
Méretre gyártott ConDoor garázskapuk - High-Line Woodgrain

Autentikus és mutatós fa kinézetű garázskaput szeretne, amely olyan hosszú élettartamú és ugyanolyan könnyen karbantartható, mint egy acélkapu?

Akkor a Wood-Line termékcsalád széles választékkal járul hozzá kívánságai megvalósításához, a klasszikus kazettás kialakítástól az exkluzívig és modernig. A Wood-Line paneleket alig lehet megkülönböztetni a valódi fából készült panelektől.

Design-Line, a trendteremtő

Méretre gyártott ConDoor garázskapuk - Design-Line
Méretre gyártott ConDoor garázskapuk - Design-Line

Jellegzetes megjelenésű garázskapu, amely otthonát különlegessé varázsolja. 

Az ebben a termékcsaládban használt 40 mm vastag acélhéjú szendvicspanelek különféle kivitelben kaphatóak: Umbra, Antra és Nature. Mindegyiknek megvan a maga karaktere, a moderntől és a divatostól az időtlenig és a természetes megjelenésűig.

Top-Line, a kreativitás szabadsága

Méretre gyártott ConDoor garázskapuk - Top-Line
Méretre gyártott ConDoor garázskapuk - Top-Line

Határtalan lehetőségek

A garázskapu kerete karbantartást nem igénylő alumíniumból készül, amely különféle panelekkel és/vagy üvegbetétekkel tölthető ki. Ez igazán exkluzív megjelenést adhat a garázskapunak.

Luxe-Line kétszárnyú zsanéros kapulap

Méretre gyártott ConDoor garázskapuk - Luxe-Line
Méretre gyártott ConDoor garázskapuk - Luxe-Line

A Luxe-Line Twin megjelenése hagyományos, fából készült oldalzsanéros kapukra emlékeztet, az ezekhez gyakran társuló hátrányok nélkül.

Minden Luxe-Line kapu méretre gyártott, tartós anyagokból készül, mint az alumínium és a kiváló minőségű horganyzott acél, így a Luxe-Line kapu szinte nem is igényel karbantartást.

Első a biztonság

A ConDoor garázskapuk gyártása és működtetése során az elsődleges szempont mindig a biztonság. A kapuknak hosszú évekig megbízhatóan kell működniük, ezenfelül biztonságosnak és könnyen használhatónak kell lenniük.

Valamennyi garázskapu felszerelt vagy felszerelhető az alábbi öt biztonsági berendezéssel:

  • ujjbecsípődés elleni védelem
  • rugótörés védelem
  • betörés elleni védelem
  • élvédelem
  • kiemelésgátló berendezés

A garázskapuk gyártása során csak kiváló minőségű és tartós anyagokat használnak. A CoonDoor garázskapuk megfelelnek a CE minősítéshez kötelező európai EN 13241-1 szabványnak is. Minden garázskaput szakszerűen és precízen, egyedi méretek szerint gyártanak, és szállítás előtt ezeket még alaposan ellenőrzik.

A cég a teljes kapura 10 év gyártói garanciát vállal, beleértve a kopó alkatrészeket, mint például: torziós rugók, emelőkábelek, zsanérok és görgők. A garanciára vonatkozó részletes feltételek kérésre elérhetőek.

Kategóriák
Garázskapuk
Garázskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...