Proludic Kft.

Proludic Kft.

Diabolo többfunkciós játszótéri eszközök Proludic Adventure tematikus játszóterek Proludic egyensúlyozó játszóeszközök Proludic játszóházak
 
Proludic játszótéri berendezések
22 termék

A Proludic játszóterei a gyerekek számára nemcsak a legjobb szórakozást jelentik, hanem olyan helyek, ahol fejleszthetik motoros és szociális készségeiket. A gyerekek nem azért játszanak, hogy tanuljanak, hanem azért tanulnak, mert játszanak. A Proludic vállalat büszkén hozza Önnek a legmagasabb színvonalú játszótereket, és azokhoz szigorú minőség- és biztonsági garanciát kínál. Hisz abban, hogy a gyermekek öröme és fejlődése mindenek felett áll, és ehhez elengedhetetlen a megbízhatóság és tartósság. A játszótéri termékeikre hosszú garanciát biztosítanak. Amikor a Proludic eszközöket választja, nem csak egy játszóteret kap, hanem egy teljes körű garanciát a minőségre, biztonságra és elégedettségre.

22 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Proludic játszótéri bútorok
 
Proludic játszótéri bútorok

A Proludic kültéri bútorválasztékát úgy tervezték, hogy kielégítse a játszótértervezés globális és koherens megközelítése iránti igényt. Kínálat három kategóriára oszlik (bútorok, kerítések és kapuk, valamint kiegészítők), és úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a játszóterekbe és sportpályákba, miközben megfelel a különböző korosztályok igényeinek a biztonság, az ergonómia, a kényelem és a tartósság tekintetében. A bútorelemek, mint például padok, asztalok, hulladékgyűjtők és menedékházak segítenek a nyugalom és a kényelem megteremtésében a gyermekek, a tizenévesek és a felnőttek számára egyaránt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ACTI'Fit fitneszeszközök ACTI'Street fitneszeszközök ACTI'Ninja fitneszeszközök Multifunkcionális sportpályák
 
Proludic ACTI'FUN fitnesz és sporteszközök
6 termék

Az ACTI'FUN sporteszközök magukban foglalják az ACTI'Fit, ACTI'Street, ACTI'Ninja, Multisports, dinamikus sportpályák és trambulinok szabadtéri sporteszközök termékcsaládjait. A Proludic törekvése, hogy a lehető legtöbb ember (6 éves kortól az idősebb korosztályig) számára a mindennapi rutin szerves részévé tegye a testmozgást, ezáltal a sport élvezetes élménnyé váljon.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...