A Gunnebo SpeedStile gyorskapuk új sorozata

Az új sorozat távlatot nyit az ellenőrzött beléptetés egyedi szín- és formavilágú kialakításának területén

Egyedálló elegancia, kifinomult formavilág és csúcstechnológia! Ez a hármas kombináció teszi alkalmassá a Gunnebo SpeedStile gyorskapukat az összes olyan területen történő alkalmazásra, ahol az esztétikus és környezethez illeszkedő megjelenés, a rendkívül magas beléptetési kapacitás, a maximális megbízhatóság és a kompromisszumok nélküli biztonság jelenti az igazi követelményt. Az integrált beléptető rendszereknek köszönhetően a gyorskapuk úgy nyújtanak megoldást a magas biztonságra és a nagy kapacitású beléptetésre, hogy közben hatékonyan akadályozzák az illetéktelenek belépését. Az építészek és belsőépítészek nagy megelégedésére termékcsalád kiegészült a teljesen egyedi tervezést és kialakítást lehetővé tévő DS sorozattal. A SpeedStile Design Series új távlatot nyit az ellenőrzött beléptetés egyedi szín- és formavilágú kialakításának területén.
SpeedStile FLs-DS gyorskapu SpeedStile FL gyorskapu
SpeedStile BP-DS gyorskapu SpeedStile FP-DS gyorskapu
A SpeedStile gyorskapukkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Gunnebo Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Gunnebo gyorskapuk
 
Gunnebo gyorskapuk

A Gunnebo gyorskapuk nagy személyforgalmat bonyolítanak le, jól alkalmazkodnak a belsőépítészeti térkialakításhoz és rendszeres karbantartással hosszú élettartamúak. A gyorskapuk 90 cm széles átjárószélességgel is rendelhetők, így az akadálymentesített áthaladást is biztosítani tudják. A gyorskapu nyitása történhet az ajtószárnyak tengely körüli elfordulásával, vagy oldalirányban, a kaputestbe való becsúszásával. Az első változatnál a kaputest helyigénye kisebb, a Gunnebo választékában a SpeedStile FLs és SpeedStile FL típusok működnek ezen a módon. A SpeedStile BP és FP típusoknál az ajtók üvegszárnyai a kaputestbe csúszva nyitnak szabad utat. A kártyaolvasók valamennyi típusnál elhelyezhetők a kaputestbe süllyesztve is.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Biztonsági berendezések
Biztonsági berendezések
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...