A Gunnebo Magyarország Kft. termékeivel bővült a katalógus

Biztonságtechnikai termékek gyártója és forgalmazója

A Gunnebo biztonságtechnikával foglalkozó csoport, mely biztonsági megoldásokat kínál bankok, kiskereskedelmi egységek, magas védelmet igénylő létesítmények és hatékony biztonsági értéktárolást igénylő vállalkozások számára. A Csoport több mint 6000 alkalmazottat foglalkoztat és évente 760 millió € forgalmat bonyolít.
A Gunnebo anyavállalatának székhelye Göteborgban (Svédország) található. 25 vevőközpontjukat üzletágakra osztották fel, ahol marketinggel, értékesítéssel, telepítéssel és értékesítés utáni tanácsadással foglalkoznak. Hat gyártó-, fejlesztő egységükben termékfejlesztéseket és technikai újításokat visznek véghez, valamint biztonsági termékek és rendszerek gyártásával és szállításával foglalkoznak.
A magyarországi leányvállalat jogelődjét (Leicher Hungária Kft.) 1992-ben alapította a német Leicher GmbH családi vállalkozás a banki szektor páncélszekrények, trezortermek, és banki automaták iránti igényeinek kielégítésére. A vállalat 2002-ben olvadt össze a Gunnebo csoporttal a piac szükségleteinek hatékonyabb és szélesebb körben történő kielégítése céljából. Magyarországon a vállalat a mechanikai védelem terén kínál megoldásokat.
Ügyfeleik a megoldások kiterjedt és sokrétű palettája miatt, valamint a különböző megoldások piaci mértékadó szintjének meghatározásának képessége miatt preferálnak minket.
Céljuk egy biztonságosabb világ elérése hatékony és innovatív biztonságtechnikai megoldások megteremtésével, mely értéket teremt ügyfeleik, részvényeseik, munkatársaik, partnereik, valamint a társadalom számára az egész Földön.
Ennek eléréséhez alkalmazottaik az ügyfélközpontúság, a minőség, a professzionalizmus, a tisztességes magatartás, és az együttműködés iránti elkötelezettség, mint alapértékek mentén végzik munkájukat.
Referenciák:
OTP Bank
Raiffeisen Bank
CIB Bank
Erste Bank, stb.
E.on Corvin Átrium,
IP West Váci 76,
C84,
valamint több mint 100 irodaház,
MVM,
Ferihegy Airport,
Korda Sándor Filmstúdió,
Óbudai Egyetem, Biztonságtechnikai mérnöki kar,
Hajdúszoboszlói, Orosházi, Zalakarosi, Rácz fürdő stb.
és további több ezer helyszín …
Ha a Gunnebo Magyarország Kft. termékeiről bővebb információt szeretne megtudni, kattintson a hír alatti termékképekre.
A hírben szereplő termékek
Gunnebo forgóvillák Moduláris Gunnebo RotaSec teljes magas forgókereszt kapu Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu Gunnebo üvegszárnyas forgókapu
 
Gunnebo beléptető kapuk
7 termék

A Gunnebo az épületekbe lépő és azokat elhagyó emberek áthaladásának szabályozásához forgókapuk teljes termékskáláját kínálja. Olyan helyszíneken, ahol nap-mint nap nagy számú embertömeg halad át, beltéri forgóvillás, derékmagasságú forgó-, vagy gyorskapu biztosítja az épület diszkrét védelmét.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Sorompók, nyitható útakadályok
Sorompók, nyitható útakadályok
Biztonsági berendezések
Biztonsági berendezések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...