Stone Concept Zrt.

Stone Concept Zrt.

VOLA falba építhető érintésmentes csaptelep 4311 VOLA pulton álló érintésmentes csaptelep HV1E VOLA falba építhető érintésmentes szappanadagoló RS10 VOLA elektromos kézfertőtlenítő RS11/1
 
VOLA érintésmentes szaniterek
5 termék

A VOLA dán érintésmentes szaniterek egyesítik a tökéletes minőséget és az időtlen művészetet. A VOLA kínálatában találhatók fürdőszobai és konyhai csaptelepek, valamint zuhanyszettek és kádtöltők is. A VOLA kiegészítők, például törölközőtartók, szappanadagolók és egyéb fürdőszobai tartozékok terén is jeleskedik. A termékek gazdag színválasztékban és különböző stílusú dizájnokban érhetők el. A VOLA szenzoros csapok az innováció és a kényelem egyedülálló kombinációját nyújtják a fürdőszobában és a konyhában. Ezek a csapok érzékelő technológiával vannak ellátva, amely lehetővé teszi a kéz érintése nélküli működtetést.

5 termék
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Ariostea Ultra Balance Azur Ariostea Ultra Fragmenta Biaco Greco Ariostea Ultra Graniti Alaska White Ariostea Ultra Marmi Verde St. Denis
 
Ariostea Ultra gresporcelán burkolatok
15 termék

Akár 300×150 cm-es méretű prémium minőségű gresporcelán burkolatok

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Travertin kőburkolatok
 
Travertin kőburkolatok

A Stone Concept Zrt. a Travertin exkluzív kőburkolatokat közvetlenül a törökörszági kőbányából szerzi be, hatalmas raktárkészlettel rendelkeznek és egyedi megmunkálást is vállalnak rövid határidővel.

Termék kártya
AirStone kőfurnér burkolatok
 
AirStone kőfurnér burkolatok

Az AirStone burkolatok ultravékony, 100%-ban természetes kőből készült kőfurnér burkolatok, szálerősített műgyantás hordozóréteggel, bel- és kültéri használatra, nedves környezetben és homlokzatokon is alkalmazhatók. Az AirStone a magyarországi StoneConcept prémium burkolat kereskedés által bejegyzett hivatalos márkanév.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...