a_6_d_19_1416400419705_gunnebo_logo_2014.jpg Gunnebo teljes magasságú forgókapuk

A teljes magas forgókereszt kapuk és a forgókapuk magasabb biztonsági szintet nyújtanak a forgóvilláknál, mert fizikai akadályt jelentenek az illetéktelen áthaladással szemben. Alkalmazásuknál az akadálymentesített beléptetésről ha szükséges, külön eszközzel kell gondoskodni.

Termékcsalád tagjai

 
Moduláris Gunnebo RotaSec teljes magas forgókereszt kapu

A Gunnebo RotaSec teljes magas forgókapujánál a tartókeret és a forgórész egymástól függetlenül választható. A forgórész lehet háromszárnyú, 120 fokos szöget bezáró szárnyakkal, vagy négyszárnyú, 90 fokos szöget záró szárnyakkal. A forgórész és a tartókeret felülete egymástól függetlenül lehet porfestett vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél. Nagy forgalom esetén helytakarékos a dupla teljes magas forgókereszt alkalmazása. A RotaSec kapu kültéri alkalmazásra készül, és az opcióként rendelhető beépített fűtéssel télen is használható. A folyamatos eső és a nyári napsütés okozta felmelegedéstől védőtetővel kell óvni, ezért az opciók között szerepel egy integrált védőtető is.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu

A Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu igényes kivitelű szálcsiszolt acél felületű blokkja kompromisszumok nélkül alkalmazható pénzintézetek, ékszerboltok, értéktárak vagy bármilyen más, igényes belsőépítészeti kialakítású intézményekben, kültérben és beltérben egyaránt. Időjárásálló, alapkivitelben tartalmazza a beépített fűtést. A négyszárnyas forgórész és a keret biztonsági üvegbetétjei révén közvetlen személyi felügyelet nélküli beléptetésre alkalmas. A duplakeresztes változattal helytakarékosan telepíthető ki két, egymástól függetlenül működő átjáró.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo RevoSec forgókapu

A Gunnebo RevoSec biztonsági beltéri forgókapu a teljes magas forgókereszt kapuk csoportjába tartozó beléptetőeszköz. Igényes kialakításának köszönhetően olyan helyszíneken is alkalmazható, ahol sok esetben nem gondolnak ilyen eszköz felhasználására, bankok, szállodák, irodaházak, stb. Működése azonos a RotaSec és ClearSec kapuk működésével, a kapun való áthaladáshoz személyi jogosultságot igazoló eszköz, belépőkártya szükséges. Hitelesítés nélküli belépés, vagy egyidejűleg több személy belépése esetén a kapu forgórésze blokkolódik.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo GyroSec forgókapu

A Gunnebo GyroSec forgókapu a RevoSec-hez hasonló elegáns kivitelű, de motoros működésű, többféle méretben is elérhető biztonsági forgókapu. A Gunnebo GyroSec biztonsági opcióinak a választéka meglehetősen széles, lehetőség van többek között fémdetektorral, BR2, BR3 és BR4 golyóálló üveggel vagy RC2 és RC3 betörésálló kivitelben való megrendelésre is.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Gunnebo beléptető rendszer és objektumbiztonsági eszköz modellek BIM alapú tervezéshez
Felhasználásra kész BIM modellekkel támogatják a tervezést
Gunnebo beléptető rendszer és objektumbiztonsági eszköz modellek BIM alapú tervezéshez

További termékek a cégtől

 
Gunnebo beléptető kapuk
7 termék

A Gunnebo az épületekbe lépő és azokat elhagyó emberek áthaladásának szabályozásához forgókapuk teljes termékskáláját kínálja. Olyan helyszíneken, ahol nap-mint nap nagy számú embertömeg halad át, beltéri forgóvillás, derékmagasságú forgó-, vagy gyorskapu biztosítja az épület diszkrét védelmét.

7 termék
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo forgóvillák

A Gunnebo forgóvillák nagy forgalomra és rendszeres karbantartás mellett legalább 8-10 éves élettartamra készülnek. A falra szerelhető és egy lábon álló forgóvillák előnye a kis helyfoglalás. A kétlábas forgóvilla beépített fűtéssel is rendelhető, így védőtető alatt kültéri használatra is alkalmas. Ennél a típusnál a kártyaolvasó a villaház teteje alá süllyeszthető, ez nemcsak esztétikusabb, de fizikai védelmet is nyújt a kártyaolvasónak. A kétlábas ATT/ITC változat az extra szenzorok révén érzékeli a rendellenes áthaladást (átbújás, átmászás, a kar erőszakos elforgatása, stb.). Valamennyi forgóvilla típus ugyanazt a mikroprocesszoros vezérlést alkalmazza, így az alacsonyabb árfekvésű típusoknál csak a kivitelre vonatkozik a költségtakarékosság, a funkcionalitásra nem. Forgóvillával szabályozott beléptetésnél az akadálymentesített áthaladáshoz a távvezérelhető GlasStile S motoros lengőkaput ajánlják.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo üvegszárnyas forgókapu

A Gunnebo GlasStile R üvegszárnyas forgókapuja az irodaházak és középületek költséghatékony, esztétikus beléptető eszköze. A kártyaolvasó felerősíthető a szálcsiszolt fémkorlátra vagy elhelyezhető önálló kártyaolvasó oszlopon.
Az üvegszárnyas forgókapu mellett az akadálymentesített áthaladáshoz a távvezérelhető GlasStile S motoros lengőkaput ajánlják.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo gyorskapuk

A Gunnebo gyorskapuk nagy személyforgalmat bonyolítanak le, jól alkalmazkodnak a belsőépítészeti térkialakításhoz és rendszeres karbantartással hosszú élettartamúak. A gyorskapuk 90 cm széles átjárószélességgel is rendelhetők, így az akadálymentesített áthaladást is biztosítani tudják. A gyorskapu nyitása történhet az ajtószárnyak tengely körüli elfordulásával, vagy oldalirányban, a kaputestbe való becsúszásával. Az első változatnál a kaputest helyigénye kisebb, a Gunnebo választékában a SpeedStile FLs és SpeedStile FL típusok működnek ezen a módon. A SpeedStile BP és FP típusoknál az ajtók üvegszárnyai a kaputestbe csúszva nyitnak szabad utat. A kártyaolvasók valamennyi típusnál elhelyezhetők a kaputestbe süllyesztve is.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo biztonsági ajtó
2 termék

A Gunnebo által tervezett biztonsági ajtók, ablakok és partíciók kiemelt fizikai védelmet nyújtanak ott, ahol a magas biztonsági szint elsőrendű fontosságú. A berendezéseket külön vizsgálták a legszigorúbb biztonsági és építési szabványok szerint a betörésállóság, golyóállóság, robbanásbiztosság és tűzállóság szempontjából. A termékskála acél és alumínium ajtókból és partíciókból, moduláris felépítésű biztonsági falakból, ATM védőházakból, ügyfélspecifikus pultokból, védőüvegekből és átadótálcákból, valamint robbanásbiztos termékekből áll.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Automata ajtók
Automata ajtók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...