Gunnebo Magyarország Kft. Gunnebo forgóvillák

A Gunnebo forgóvillák nagy forgalomra és rendszeres karbantartás mellett legalább 8-10 éves élettartamra készülnek. A falra szerelhető és egy lábon álló forgóvillák előnye a kis helyfoglalás. A kétlábas forgóvilla beépített fűtéssel is rendelhető, így védőtető alatt kültéri használatra is alkalmas. Ennél a típusnál a kártyaolvasó a villaház teteje alá süllyeszthető, ez nemcsak esztétikusabb, de fizikai védelmet is nyújt a kártyaolvasónak. A kétlábas ATT/ITC változat az extra szenzorok révén érzékeli a rendellenes áthaladást (átbújás, átmászás, a kar erőszakos elforgatása, stb.). Valamennyi forgóvilla típus ugyanazt a mikroprocesszoros vezérlést alkalmazza, így az alacsonyabb árfekvésű típusoknál csak a kivitelre vonatkozik a költségtakarékosság, a funkcionalitásra nem. Forgóvillával szabályozott beléptetésnél az akadálymentesített áthaladáshoz a távvezérelhető GlasStile S motoros lengőkaput ajánlják.

  • Manuális, energiatakarékos működés
  • Kültéri négyévszakos használat a beépített fűtés opcióval
  • Tervezett élettartam 12-15 év rendszeres karbantartás esetén
Letöltések

Kapcsolódó hírek

A győztes cserél - új SlimStile BA Lite forgóvilla a Gunnebo-tól
A győztes cserél - új SlimStile BA Lite forgóvilla a Gunnebo-tól
Időtállóság és hosszú élettartam erős napi igénybevétel esetén is
A győztes cserél - új SlimStile BA Lite forgóvilla a Gunnebo-tól

További termékek a cégtől

Gunnebo DarTek IA golyóálló ajtók, ablakok
 
Gunnebo DarTek IA golyóálló ajtók, ablakok

A Gunnebo MagTek ajtói a golyóálló szerkezetekre vonatkozó nemzetközi EN1630 és EN1522 szabványok szerinti biztonsági osztályoknak megfelelő kivitelben rendelhetők. A szabványok előírásainak való megfelelésüket független tesztelő szervezetek által kiállított tanúsítványok igazolják. A választható opciókkal mind az ajtók külső megjelenése (tömör, üvegezett, félig üvegezett, stb.) mind pedig a műszaki kialakítása (méretezés, hőszigetelés, választható zártípusok, stb.) a felmerült igényekhez igazítható. Olyan fokozott biztonságot igénylő területeken javasoljuk az alkalmazásukat, mint a pénzintézetek, nagykövetségek, kormányzati épületek, katonai és rendőrségi objektumok, stratégia fontosságú közmű épületek (erőművek, elosztók, stb.)

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu
 
Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu

A Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu igényes kivitelű szálcsiszolt acél felületű blokkja kompromisszumok nélkül alkalmazható pénzintézetek, ékszerboltok, értéktárak vagy bármilyen más, igényes belsőépítészeti kialakítású intézményekben, kültérben és beltérben egyaránt. Időjárásálló, alapkivitelben tartalmazza a beépített fűtést. A négyszárnyas forgórész és a keret biztonsági üvegbetétjei révén közvetlen személyi felügyelet nélküli beléptetésre alkalmas. A duplakeresztes változattal helytakarékosan telepíthető ki két, egymástól függetlenül működő átjáró.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Gunnebo SoloTek ajtófüggetlen személydetektor
 
Gunnebo SoloTek ajtófüggetlen személydetektor

A biztonságtechnikai beléptető eszközök egyik feladata a egyszemélyi belépés vagy áthaladás ellenőrzése. Számos esetben ez igény utólag merül fel, mert korábban úgy tűnt, hogy elegendő a belépésre való jogosultságot ellenőrizni. Ezt a feladatot oldja meg az utólag is telepíthető Gunnebo SoloTek, amely egy infravörös fénnyel működő függönydetektor. A SoloTek-kel való forgalom ellenőrzés a felhasználóktól semmilyen plusz tevékenységet nem igényel, amennyiben betartják az áthaladási szabályokat számukra a rendszer gyakorlatilag láthatatlan. A Gunnebo magyarországi képviselete ezt a terméket is teljes műszaki és kereskedelmi támogatással forgalmazza, az igényfelméréstől és tanácsadástól a telepítésig, a garanciális és a garancia időn túli szervizig és karbantartásig.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gunnebo RevoSec forgókapu
 
Gunnebo RevoSec forgókapu

A Gunnebo RevoSec biztonsági beltéri forgókapu a teljes magas forgókereszt kapuk csoportjába tartozó beléptetőeszköz. Igényes kialakításának köszönhetően olyan helyszíneken is alkalmazható, ahol sok esetben nem gondolnak ilyen eszköz felhasználására, bankok, szállodák, irodaházak, stb. Működése azonos a RotaSec és ClearSec kapuk működésével, a kapun való áthaladáshoz személyi jogosultságot igazoló eszköz, belépőkártya szükséges. Hitelesítés nélküli belépés, vagy egyidejűleg több személy belépése esetén a kapu forgórésze blokkolódik.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Gunnebo MagTek betörésbiztos ajtók, ablakok
 
Gunnebo MagTek betörésbiztos ajtók, ablakok

A Gunnebo MagTek ajtói a betörésálló szerkezetekre vonatkozó nemzetközi EN1630 szabvány szerinti biztonsági osztályoknak megfelelő kivitelben rendelhetők. A szabvány előírásainak való megfelelésüket független tesztelő szervezetek által kiállított tanúsítványok igazolják. A választható opciókkal mind az ajtók külső megjelenése (tömör, üvegezett, félig üvegezett stb.) mind pedig a műszaki kialakítása (méretezés, hőszigetelés, választható mechanikus és elektronikus zárak, stb.) a felmerült igényekhez igazítható. Olyan fokozott biztonságot igénylő területeken javasoljuk az alkalmazásukat, mint a pénzintézetek, nagykövetségek, kormányzati épületek, katonai és rendőrségi objektumok, stratégia fontosságú közmű épületek (erőművek, elosztók, stb.)

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Automata ajtók
Automata ajtók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...