Viessmann Fűtéstechnika Kft.

Viessmann tárolók

Melegvíztárolók álló, melléállított vagy aláhelyezett beszerelési lehetőséggel. Bivalens melegvíztárolók (szolártárolók), melyeknél a kazán és a napkollektoros rendszer egymástól függetlenül tudja fel fűteni a tartályban a vizet. Fűtővíz puffertárolók fatüzelésű kazánokhoz, hőszivattyúkhoz, szolárrendszerekhez és egyéb célra. Ez utóbbiakra akkor van szükség, ha a hőtermelő által termelt, és a pillanatnyilag felhasználásra kerülő energia nincs összhangban. A tároló belső felülete meghatározó jelentőségű a használati melegvíz készítés higiéniájával kapcsolatban. A Viessmann Ceraprotect zománcozású acél tárolók, valamint a nemesacél tárolók minden igénynek megfelelnek.

Termékcsalád tagjai

Vitocell 100-V melegvíztároló Vitocell 100-L melegvíztároló Vitocell 100-W CUG melegvíztároló Vitocell 100-W CVAB melegvíztároló
 
Viessmann melegvíztárolók
5 termék

Melegvíztárolók széles választéka a családi házak igényeitől az ipari melegvíz szolgáltatásig. A Vitocell tárolóprogramban a vízszükséglettől és a beszerelési lehetőségektől függően választható álló, melléállított vagy aláhelyezett melegvíztároló. A választást a melegvíz felhasználási szokások és a lakók száma is befolyásolja. Egyes tárolókhoz elektromos fűtőbetét is szállítható, illetve utólag beszerelhető. Vannak típusok, amelyek hőszivattyúkkal és kondenzációs kazánokkal történő használati melegvíz készítésre is alkalmasak.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitocell 100-E/-W fűtővíz puffertárolók Vitocell 140-E fűtővíz puffertároló Vitocell 160-E fűtővíz puffertároló Vitocell 340-M fűtővíz puffertároló
 
Viessmann fűtővíz puffertárolók
5 termék

Hőtermelést kiegészítő fűtővíz puffertárolók fatüzelésű kazánokhoz, hőszivattyúkhoz, szolárrendszerekhez és egyéb célra. A fűtővíz puffertárolók olyan tárolók, amelyekben meleg vagy forró fűtővizet tárolnak. Jellemzően akkor van szükség a beépítésükre, ha a hőtermelő által termelt-, és a pillanatnyilag felhasználásra kerülő energia nincs összhangban. Az azonnal fel nem használt energia a puffertárolóban tárolódik, későbbi felhasználásra. A kombitároló egy fűtővíz puffertároló és egy tároló-vízmelegítő kombinációja. A melegvíz előállítása a meleg fűtővizen átvezetett bordáscsövön keresztül történik. A Vitocell fűtővíz puffertárolók felállításához kevés hely szükséges. Időtálló formatervezésüknek köszönhetően többcélú helyiségekben is bármikor elhelyezhetők.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...