Viessmann Fűtéstechnika Kft.

Viessmann kondenzációs álló gázkazánok

Vitocrossal típusú gázüzemű kondenzációs állókazánok nagyméretű épületek és kereskedelmi egységek számára, új és korszerűsítendő rendszerekhez. A kondenzációs technika nem csak az égéskor keletkező meleget hasznosítja, hanem azt az energiát is, amely a hagyományos készülékek esetében felhasználatlan marad. A kondenzációs kazánok szinte teljesen kivonják az égéstermék hőjét, melyet fűtési energiává alakítanak. Ehhez a Viessmann kondenzációs kazánjai saválló nemesacél Inox-Radial hőcserélővel lettek felszerelve, amely az égésterméket a kéménybe történő bevezetés előtt annyira lehűti, hogy a benne levő vízgőz célzottan lecsapódik. A kondenzálás során hő szabadul fel, amelyet a kazán hasznosítani tud, és ezáltal kevesebbet fogyaszt.

Termékcsalád tagjai

Vitocrossal 100 CIB kondenzációs gázkazán
 
Vitocrossal 100 CIB kondenzációs álló gázkazán (80-320 kW)

A Vitocrossal 100 CIB egy álló kondenzációs gázkazán H és S földgázhoz, helyiség levegőjétől függő és független üzemmódhoz (kiegészítő tarto- zék), folyamatos szabályozású hengeres MatriX égővel és Lambda Pro Controllal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitocrossal 300 CI3 kondenzációs álló gázkazán
 
Vitocrossal 300 CI3 kondenzációs álló gázkazán (80-640 kW)

Az új Vitocrossal 300 (CI3 típus) álló kondenzációs gázkazán 80 - 640 kW között nyolc egységteljesítménnyel, 8 kazános kaszkád rendszerben pedig akár 5120 kW rendszerteljesítményig érhető el. 75 cm-es beépítési szélességével a kazán rendkívül szűk kazánházak korszerűsítéséhez is optimális. A Vitocrossal 300 (CI3 típus) társasházak, kereskedelmi egységek és önkormányzati létesítmények gazdaságos fűtésére nyújt rendkívül hatékony megoldást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitocrossal 300 CRU kondenzációs gázkazán
 
Vitocrossal 300 CRU kondenzációs álló gázkazán (800-1000 kW)

A Vitocrossal 300 CRU egy 800-1000 kW teljesítményű kondenzációs álló kazán H és S földgázhoz. A saválló, öntisztító nemesacél Inox-Crossal-fűtőfelület biztosítja a készülék magas üzembiztonságát, hosszú élettartamát, és nagy hatékonyságú hőátvitelt, valamint magas kondenzációs arányt biztosít.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitocrossal 300 CR3B kondenzációs gázkazán
 
Vitocrossal 300 CR3B kondenzációs álló gázkazán (800-1400 kW)

Kondenzációs állókazán 787, 978, 1100 és 1400 kW névleges hőteljesítménnyel, nagyobb épületek, középületek fűtésére és ipari felhasználásra, új építésű és korszerűsítendő épületekhez. A Vitocrossal 300 egy nagy vízterű kondenzációs kazán, amely kedvező hidraulikus tulajdonságokkal rendelkezik. Nagy vízterének köszönhetően nem szükséges minimális vízáramlás biztosítása, így egy fűtési rendszerbe hidraulikus váltó és kazánköri szivattyú nélkül integrálható. Az 1400 kW-os Vitocrossal 300 CR3B a Viessmann kondenzációs kazánok legnagyobb egységteljesítményével bír: 1400 kW-os teljesítményt ér el. A Vitocrossal 300 egyik különlegessége az ellenáramú, függőleges elrendezésű hőcserélő. A másik különlegesség a két visszatérő csőcsonk. Alkalmazásával vegyes hőmérsékletű fűtési rendszereknél - jellemzően padló- és radiátoros fűtésnél - is maximális kondenzációs hőhasznosítás érhető el. A fűtési rendszer gazdaságos és biztonságos működtetéséről a Vitotronic digitális szabályozástechnika gondoskodik.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...