WC-fülkék és kabinrendszerek foglaltság jelzése

Az alkalmazott LED dióda lehetővé teszi, hogy a helyiségbe belépő azonnal észrevegye, hogy melyik fülke szabad vagy foglalt

Ma már kijelenthetjük, hogy közösségi illemhelyeken a WC-fülkéket az esetek legnagyobb részében könnyűszerkezetes válaszfal rendszerekkel építik. Ugyanez a szisztéma érvényesül az uszodákban és gyógyfürdőkben, az öltözőkabinok és váltókabinok esetében is. Az egyes rendszerek között az eltérés az alkalmazott profilrendszerben, az alkalmazott válaszfalak anyagában van.

A WC válaszfalakat forgalmazó és építő cégek rendelkeznek az építéshez szükséges szerelvényekkel, így a WC zárakkal is, amelyek el vannak látva foglaltság jelző lehetőséggel. Az igazán nagyforgalmú helyeken - stadionok, vásárközpontok, gyógyfürdők - nagyon sok esetben egyszerre nagyszámú ember szeretné használni az illemhelyeket. A WC zárakkal együtt járó foglaltság jelzők jól ellátják feladatukat, de általában csak szemből láthatók.

A B&K Kft. partnerei kérésére a a 18, 24, 28 mm-es alumínium profillal szegett rendszeréhez kifejlesztett egy elektronikus foglaltság jelző rendszert, amelynek kijelzője az ajtó feletti alumínium profilba került.
Az alkalmazott speciális kijelző LED dióda lehetővé teszi, hogy a WC helyiségbe belépő azonnal észrevegye, hogy mely fülkéken villog a piros fény, azaz azonnal láthatja, hogy melyik fülke foglalt és van-e szabad fülke.
Szabad fülkék esetében nincs kijelzés, az elektronika nyugalmi állapotban van, használaton kívül az elektronika fogyasztása elhanyagolható, így egy ceruza elemről működő rendszer több, mint egy évig biztonsággal működtetheti a foglaltság jelzést.
A foglaltság jelzés működtetésére a B&K eddig is használt foglaltság jelzős zárrendszere alkalmazható, az elektronikus foglaltság jelzéshez szükséges jeladást maga a zárrendszer biztosítja.

Uszodák, gyógyfürdők esetében a váltókabinok ajtónyitása/zárása, azaz a kétoldali foglaltság jelzés tartós és biztonságos megoldása sok esetben gondot jelent. Az elektronikus foglaltság jelzővel a bonyolult mechanikus megoldás kihagyható, egy egyszerű belső leülő pad első részének a le- és felhajtásával a zárás/nyitás megoldható. A kétoldali foglaltság jelzés az új elektronikus rendszerrel már nem igényel bonyolult mechanikus kijelző megoldásokat, maga a lehajtható padelem vezérli a kétoldali kijelzést mechanikai kapcsolat nélkül.

A szaniter fülkerendszerek katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
LTS, 18mm vastag laminált forgácslap alapú válaszfalrendszer LTT, melanim bevonatú impregnált forgácslap alapú válaszfalrendszer LTW, 28 mm-es vastagságú laminált forgácslap alapú válaszfalrendszer LTM, 13 mm-es műgyanta lap alapú válaszfalrendszer
 
WC elválasztó falak, szaniter fülkerendszerek
5 termék

Szaniter falrendszerek, WC válaszfalak, fülkerendszerek száraz és nedves környezetbe kerülő wc válaszfalak, piszoárfalak, illetve öltözőkabinok kivitelezésére.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Közösségi szaniterek
Közösségi szaniterek
Szaniter válaszfalak, fülkerendszerek
Szaniter válaszfalak, fülkerendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...